Mainos

Tiffany laihtui neljä vaatekokoa vuodessa – eikä hän astunut jalallakaan kuntosalille

Huiman muodomuutoksen kokenut nainen paljastaa salaisuudet, joiden avulla jokainen meistä voi onnistua pysyvässä elämäntapamuutoksessa. 

Tämän nuoren naisen muodonmuutos voi saada leukasi loksahtamaan auki. Eikä se johdu ainoastaan siitä, että hän on laihtunut peräti kolmekymmentä kiloa – neljä vaatekokoa – yhden vuoden aikana, vaan myös siitä, että tämän vuoden aikana nainen ei ole astunut jalallakaan kuntosalille tai laskenut kaloreita. Miten hän on tässä oikein onnistunut?

My Adventure to Fit -blogissaan Tiffany kertoo huiman muodonmuutoksen vaatineen karkkipatukoista, sokerisista limuista ja muusta roskaruoasta luopumista. Sen lisäksi, että nainen jätti herkut kokonaan pois elämästään, hän päätti ryhtyä noudattamaan myös maidotonta ja gluteenitonta ruokavaliota.

Vaikka nainen ei ryhtynyt laskemaan kilokaloreita, hän huomasi maitotuotteet pois jätettyään laihtuneensa kuin itsestään yhdeksän kiloa ensimmäisten kuukausien aikana. Sokerihimo oli taakse jäänyttä elämää ja Tiffany tunsi olonsa paremmaksi kuin aikoihin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En enää edes tunnista vasemmalla puolella olevaa henkilöä. Tämä on elämäntapamuutos. En laihduttanut päästäkseni tähän pisteeseen. Vaihdoin yksinkertaisesti ajattelutapaani siitä, miten ravitsen kehoani, nainen kirjoittaa jakamansa Instagram-kuvan yhteydessä.

Uuden ruokavalion myötä nainen sai elämäänsä paljon uutta energiaa, jota hän purki salilla treenamisen sijaan intensiivisten kotitreenien parissa. Vaikka moni saattaakin ajatella kotona treenaamisen olevan ajanhukkaa, Tiffany todistaa luulot vääriksi.

Laihduttaminen on matka, ei pelkkää määränpään tavoittelua

Vaatteet ja shoppailu ovat asioita, joista Tiffany on oppinut nauttimaan aivan uudella tavalla. Nuori nainen kertoo olevansa iloinen löytäessään jälleen itselleen nättejä, hyvin istuvia vaatteita.

– Kun menin shoppailemaan, ostin aina XL-kokoisia vaatteita sovittamatta niitä, sillä en halunnut kohdata sitä tosiasiaa, että ne olisivatkin olleet minulle liian pieniä. Lopulta minulle kertyi pino pinolta minulle sopimattomia vaatteita, joita en kehdannut viedä takaisin, Tiffany paljastaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hyvin istuvien vaatteiden lisäksi myös naisen sosiaalisen median seuraajat ja heiltä saadut kannustusviestit ovat asioita, jotka ovat motivoineet Tiffanya matkalla kohti hoikempaa minää. 

– Toisena valtavana motivaattorina toimii muisteleminen, kuinka epämukavaksi, onnettomaksi ja masentuneeksi tunsin oloni noihin aikoihin. En halua enää koskaan tuntea samalla tavalla, Tiffany toteaa.

Kaikille painonpudotuksesta tai elämäntapamuutoksesta haaveileville Tiffanylla on muutama yksinkertainen neuvo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Älä laihduta. Syö terveellisesti ja pidä kehosi liikkeessä; nämä ovat asioita, jotka toimivat. Kitudieetit, laihdutuspillerit ja vartalokääreet – ne ovat kaikki väliaikaisia. Pysyvän ratkaisun löytäminen vaatii ratkaisun löytämistä todelliseen ongelmaasi, Tiffany toteaa.

– Ole myös kärsivällinen, äläkä kiirehdi! Kun laihdutat oikealla tavalla, asiat tapahtuvat hitaasti. Opi hyväksymään tämä ja rakastamaan prosessia. Se on matka, ei määränpää.

***

1:29

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja