Kierstynin hurja muodomuutos on maksanut yli 40 000 euroa: Tatuointeja, leikkauksia ja lävistyksiä – jopa kieli on halkaistu

Kymmenillä tuhansilla euroilla tatuointeja, lävistyksiä ja kauneuskirurgisia toimenpiteitä – Kierstyn on 10 vuodessa muuttanut kehonsa äärimmilleen 2:06
Videolla Kierstyn näyttää, miltä hän näytti vielä vuonna 2020 ja miltä nainen näyttää tänä päivänä.

Yhdysvaltalaisnainen on käyttänyt valtavan summan rahaa kehonsa muokkaukseen tatuoinnein, leikkauksin ja lävistyksin.

Houstonista kotoisin oleva Kierstyn Milligan, 24, on käyttänyt yli 40 000 euroa kehonsa hurjaan muodonmuutokseen vuosien varrella.

Kaikki alkoi 14-vuotiaana, jolloin Kierstyn otti ensimmäisen tatuointinsa. Kymmenen vuotta myöhemmin hän on tatuoinut vartalonsa kauttaaltaan, jopa omat silmämunansa ja halkaissut kielensä. Tatuointien lisäksi hän on muokannut kehoaan plastiikkakirurgin vastaanotolla, jossa hän on suurentanut rintojaan ja hankkinut rasvaimun.

Kierstyn perhe ja lähipiiri on ollut järkyttynyt naisen tekemistä kehonmuokkauksista, mutta ovat ajan saatossa tottuneet niihin ja osoittaneet tukensa hänelle.

Nykyisin Kierstyn työskentelee tatuointitaiteilijana sekä Onlyfans-mallina. Kierstynin elämää voi seurata lähemmin myös hänen TikTokistaan.

Voit katsoa yllä olevalta videolta, miltä Kierstyn on näyttänyt vuonna 2020 ja miltä hän näyttää nykyisin.

Lähde: Caters News

Lue myös:

    Uusimmat