Tunnistaisitko vanhasta kuvasta? Kauneustoimenpiteisiin hurahtaneen ukrainalaisnaisen tavoitteena on omata maailman isoimmat posket

Täyteainehoitojen suosio kasvaa, mutta alan valvonta puuttuu 7:49
KATSO MYÖS: Täyteainehoitojen suosio kasvaa, mutta alan valvonta puuttuu. Erikoislääkäri Heikki Kupi KC Cliniciltä MTV:n Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa.

Ukrainalaisnainen on kauneusleikkauksien myötä kuin eri ihminen.

Erilaisiin kauneustoimenpiteisiin hurahtanut Anastasiia Pokreschuck, 34, on kymmenille tuhansille Instagram-seuraajilleen tuttu erityisesti huomattavan suurista poskistaan. Poskitäytteisiin tuhansia euroja käyttänyt Anastasiia on kuitenkin todennut, että posket ovat silti hänen makuunsa liian pienet. Naisen tavoitteena onkin jo pitkään ollut hankkia maailman isoimmat posket, ja siinä hän lienee onnistunutkin.

Ukrainalaisnainen jakoi tällä viikolla Instagram-tilillään kuvaparin, jossa ovat vierekkäin 27-vuotias Anastasiia ja Anastasiia nyt 34-vuotiaana. Kuvapari paljastaa huomattavan eron etenkin poski- ja huulitäytteiden jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Moni kommentoija ihmettelee, miksi Anastasiia on kokenut tarvetta lukuisiin leikkauksiin, kun vasemmassa kuvassa peiliselfietä ottaa jo erittäin kaunis nainen. Anastasiiaa kommentit eivät hetkauta.

– Ymmärrän, että ne näyttävät oudoilta muiden ihmisten mielestä, mutta en välitä, Anastasiia on aiemmin todennut poskitäytteistään The Sunin mukaan.

Toisessa jakamassaan kuvaparissa Anastasiia esittelee itsensä 18- ja 32-vuotiaina.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Uusi rintaleikkaus

Poski- ja huulitäytteiden lisäksi Anastasiia on laitattanut rintansa. Hiljattain Anastasiia paljasti käyneensä Turkissa jälleen  uudessa rintaleikkauksessa. Mirror-lehden mukaan tämä on poikinut paljon huolestuneita kommentteja. 

– Minulla ei ole mitään sitä vastaan, mutta ennemmin tai myöhemmin keho ei ehkä enää kestä sitä, varoitti eräs kommentoija.

Jo vuonna 2020 Anastasiia kertoi This Morning -ohjelmassa, ettei lakkaa ottamasta esimerkiksi kauneuspistoksia lääkäreiden varoituksista huolimatta, kertoi The Sun.

Katso myös: Cherri Lee haluaa näyttää tosi-tv-tähti Kim Kardashianilta – videolta näet muutoksen

Lue myös:

    Uusimmat