Huomiota herättävä muodonmuutos: Ovatko Andrean huulet maailman muhkeimmat?

Täyteainehoitojen suosio kasvaa, mutta alan valvonta puuttuu 7:49
KATSO MYÖS: Täyteainehoitojen suosio kasvaa, mutta alan valvonta puuttuu. Erikoislääkäri Heikki Kupi KC Cliniciltä MTV:n Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa. 

Bulgarialaismalli esittelee muhkeita huuliaan auliisti Instagram-tilillään. Muutos on valtaisa verrattuna aikaan ennen kauneustoimenpiteitä.

Bulgarialainen Andrea Ivanova on julistanut haluavansa omata maailman isoimmat huulet. Kenties hän onkin jo tavoitteessaan. Ainakin naisen huulet ovat kiistatta huomiota herättävän kokoiset, ja Andrea julkaisee Instagram-tilillään mielellään kuvia moninkertaisiksi tavallisesta koostaan paisuneista pusuhuulistaan yli 20 000 seuraajalleen.

Tässä yksi tuoreimpia Instagram-tilille julkaistuja kuvia. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Muutos entiseen on suuri

Joulukuussa 2021 Daily Mail uutisoi vuonna 2018 muodonmuutoksensa aloittaneen naisen käyneen otattamassa huuliinsa täyteaineita 27. kerran. Lisäksi hän kävi toimenpiteessä, jonka tarkoitus oli muokata hänen leukalinjaansa. Andrea toivoi lopputuloksen muistuttavan Bratz-nukkea. Aiemmin nainen on myös esimerkiksi suurentanut rintojaan.

Erityisesti huomiota herättävät huulet herättävät paljon kritiikkiä ja suoranaisia haukkuja, mutta Andrea on kertonut, ettei välitä muiden mielipiteistä.

– Osa ihmisistä pitää isoista huulista, osa pienistä. Se on ihan samantekevää, sillä minulle tärkeää on se, mistä itse pidän, Andrea totesi vuonna 2019 News.com.au-sivuston mukaan.

Tältä Andrea näytti ennen muodonmuutostaan:

Tältä Andrea näytti ennen huulitäytteitään.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tältä Andrea näyttää nyt:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös: Lauren haki täyteainepistoksia huuliinsa – video näyttää karun lopputuloksen:

Lue myös:

    Uusimmat