Tempaus lupaa rahat takaisin Britannian "paskimmista treffeistä" – lyökö oma kokemuksesi nämä vahvat ehdokkaat?

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Kun tapaat kiinnostavan ihmisen, aluksi kaikki sujuu ihanasti: viestittelette ja huumori kukkii. Sitten hän katoaa kuin tuhka tuuleen eikä vastaa enää koskaan... Nämä kokemukset ovat kaikille nettideittailijoille tuttuja!

Nettisivu keräilee tarinoita kauheimmista treffikokemuksista.

Ovatko treffisi koskaan olleet niin kauheaa ajanhukkaa, että haluaisit takaisin niihin käyttämäsi ajan ja rahan? Aikaa ei kenties voi kelata taaksepäin, mutta brittisivusto lupaa nyt rahat takaisin Ison-Britannian "paskimmasta treffikokemuksesta", kertoo Metro.

Kyseessä on muusikkona työskentelevän Alexinan markkinointitempaus. Nainen perusti ystävänsä kanssa nettisivun, jossa ihmiset saavat anonyymisti jakaa kauheimmat treffikokemuksensa. Pahimmalle kokemukselle luvataan treffeihin kuluneet rahat takaisin maksimissaan sataan puntaan asti.

"Halusin antaa ihmisille jotakin, minkä kautta he voisivat voimaantu"

Alexina itsekin on kokenut kauheat treffit jos toisetkin, ja kirjoittanut niistä myös kappaleen.

– Yksillä treffeillä mies vei minut hienoon ravintolaan ja oli aidosti ärsyyntynyt, kun en halunnutkaan toisille treffeille, vaikka emme sopineet lainkaan yhteen. Olin kotiin tullessani niin turhautunut, että menin kylpyyn ja kirjoitin lyriikat kappaleeseeni, Alexina kuvaa.

Kokemuksesta keskustellessaan hän huomasi, että monilla oli samankaltaisia, ankeita treffitarinoita. Nainen päätti markkinoida sinkkuaan kauhudeittejä keräävän sivuston avulla.

– Itse puran turhautumiseni musiikkiin, mutta halusin antaa ihmisille jotakin, minkä kautta he voisivat voimaantua.

Nettideitti kuvaili treffeillä, että paras murha-ase olisi jääpuikko, koska "se sulaa eikä jätä todisteita". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Ihana treffikumppani" olikin etsintäkuulutettu rikollinen

Deittisivusto todella vetää ihmisiä puoleensa: kuukaudessa naiset saivat kokoon jo 600 tarinaa, ja laskurin mukaan huonoihin treffeihin on kulunut rahaa jo yli miljoona puntaa. Karmeimman kokemuksen valitseminen tuleekin olemaan vaikeaa.

– Yksi tarina kertoi naisesta, joka meni upeille treffeille miehen kanssa eikä koskaan enää kuullut tästä, ja saikin sitten tietää, että mies olikin etsintäkuulutettu rikollinen, Alexina kuvaa.

– Oli mies, joka kutsuttiin treffeille häihin, ja kun hän meni paikalle, kutsun antanut nainen olikin menossa naimisiin. En tiedä, mitä tässä oli tapahtunut. Jonkinlainen vakava kommunikaatiovirhe.

Treffit olivat kutsu häihin, joiden aikana deittien toinen osapuoli meni naimisiin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Kaikilla on kauheita treffejä"

"Paskimmat treffit" valitaan elokuun 2020 alussa, vaikka Alexina haluaakin jättää sivun elämään ja tarjoamaan tukea kauheita deittejä kokeneille.

– Mielestäni se [sivu] auttaa sinkkuja tajuamaan, etteivät he ole yksin ja kaikilla on kauheita treffejä.

Lue myös:

    Uusimmat