Teemu Pukin ja Norwichin tuska jatkuu – brassitähti tuikki Valioliiga-illassa neljällä maalilla

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin edustaman Norwichin synkkä kausi jatkui jalkapallon Englannin Valioliigassa, kun joukkue hävisi kotonaan Newcastlelle 0–3.

Koko ottelun pelannut Pukki pääsi 18. peliminuutilla osittain läpi, mutta aavistuksen liian kova kosketus palloon vesitti oman maalipaikan. Pukki pelasi pallon Kieran Dowellille, jonka laukaus epäonnistui. Toisella puoliajalla Pukki ampui hieman ohi.

Ottelun hahmo oli vieraiden Joelinton, joka viimeisteli kaksi osumaa avauspuoliajan loppupuolella. Joelinton tälläsi ottelun avausmaalin takanurkkaan ja ohjasi vieraiden toisen maalin takatolpalta tyhjiin.

Toisen puoliajan alussa Norwichin maalivahti Tim Krul pelasi pallon suoraan Newcastlen Bruno Guimaraesille, joka kiitti ja chippasi pelivälineen maaliin.

Norwichin tilanne Valioliigan jumbona on synkkä, sillä joukkueen ero viimeisellä säilyjän paikalla olevaan Evertoniin on kahdeksan pistettä. Everton on pelannut Norwichia kaksi ottelua vähemmän.

Cityn Jesus viimeisteli neljästi

Lauantain maalitykki oli Manchester Cityn brasilialainen Gabriel Jesus, joka viimeisteli peräti neljä osumaa 5–1-kotivoitossa Watfordista. Hänen osumistaan yksi syntyi rangaistuspotkusta.

Kotijoukkue Leicester pelasi Aston Villaa vastaan maalittoman tasatuloksen. Brentfordin ja Tottenhamin kohtaaminen päättyy myöhemmin tänään.