Tähtitansseissa räväkkä katutanssibattle – näille pareille lisäpisteet tuomareilta

Maailmankuulu breakdance-tanssija Dennis "Ätä" Nylund otti tällä viikolla tähtitanssijat oppiinsa. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kahdeksannessa livelähetyksessä nähtiin vauhtia ja katu-uskottavuutta, kun tanssiparit ottivat toisistaan mittaa katutanssibattlessa. 

Katutanssibattlessa tanssijat jaettiin kahteen joukkueeseen. Ensimmäisessä joukkueessa tanssivat Kirsi Alm-Siira ja Marko Keränen sekä Anna-MaijaTuokko ja Matti Puro. Nelikko tanssi groovea Ain't no other man -biisin tahtiin. 

– Te käytitte tilaa erinomaisesti hyväksenne ja olitte synkassa toistenne kanssa, Jukka Haapalainen kommentoi. 

Toisessa katutanssijoukkueessa nähtiin Eevi Teittinen ja Jani Rasimus sekä Laura Mamivaara ja Mikko Ahti. He tanssivat hiphopia 24K Magic -biisin tahtiin. 

– Olen ylpeä teistä kaikista. Te teette meidän työstä hyvin vaikeaa, Haapalainen sanoi toisesta ryhmästä. 

Tuomarit saivat antaa voittajajoukkueen molemmille pareille viisi lisäpistettä varsinaisten tuomaripisteiden lisäksi. Tämä sunnuntai onkin tällä kaudella viimeinen, kun tuomaripisteet vaikuttavat tulokseen. Sen jälkeen ainoastaan katsojien äänet merkkaavat. 

Tuomarit päättivät antaa lisäpisteet Anna-Maija Tuokolle ja Matti Purolle sekä Kirsi Alm-Siiralle ja Marko Keräselle. Näin ollen Tuokko ja Puro saivat kokonaispisteiksi 42 pistettä ja Alm-Siira ja Keränen 38 pistettä. Molemmat parit nousivat pistetaulokon kärkeen lisäpisteiden avulla. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.20. Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat