Taas paukkuu! José Mourinholle tärähti jo toinen rangaistus viikon sisään

José Mourinho käytti mikrofonia "suojellakseen itseään", kun hänen luotsaamansa AS Roma kohtasi Monzan toukokuussa. Hän ei kuitenkaan voinut vastustaa tuomarin pilkkaamista pelin jälkeen, mikä johti keskiviikkona 10 päivän toimitsijakieltoon Serie A:ssa.

Toimitsijakielto astuu voimaan uuden kauden alkaessa. Mourinholta jää täten Roman avausottelu väliin. Portugalilaiselle määrättiin myös 50 000 euron (54 610 dollarin) sakko erotuomari Daniele Chiffiä kohtaan tehdyistä kommenteista.

Mourinho kritisoi Chiffiä voimakkaasti sen jälkeen, kun Roma oli pelannut 1-1-tasapelin Monzaa vastaan. Hän kutsui tätä huonoimmaksi kohtaamakseen erotuomariksi koko uransa aikana.

Otteluun lähtiessä 60-vuotias yritti kuitenkin tehdä kaikkensa välttääkseen tuomareiden rangaistukset.

– En ole tyhmä, tiedättehän. Tänään menin peliin mikrofonin kanssa. Nauhoitin kaiken. Siitä hetkestä, kun lähdin pukuhuoneesta, siihen hetkeen, kun palasin. Tein sen suojellakseni itseäni, Mourinho sanoi toukokuussa.

Tästä huolimatta Chelsean ja Real Madridin entinen huippuvalmentaja, jolle yhteenotot erotuomareiden kanssa eivät ole vieraita, päätyi ongelmiin ottelun jälkeisten kommenttiensa vuoksi.

– Tämä oli huonoin tuomari, jonka olen kohdannut koko urallani. Uskokaa minua, olen ollut tekemisissä monien huonojen tuomareiden kanssa. Yleensä kun puhun tuomareista, se johtuu siitä, että he vaikuttavat suoraan peliin, Mourinho sanoi tuolloin.

– Hän on kauhea tuomari. Hän ei luo mitään inhimillistä yhteyttä kenenkään kanssa, eikä hänellä ole empatiaa. Hän antaa punaisen kortin pelaajalle, joka liukastuu, koska hän on uupunut 96 minuutin pelin jälkeen.

Kyseessä on toinen Mourinholle viikon sisällä langetettu rangaistus sen jälkeen, kun Uefa antoi hänelle neljän ottelun toimitsijakiellon. Hän oli käyttänyt loukkaavaa kieltä erotuomari Anthony Tayloria kohtaan joukkueensa hävittyä Sevillalle Eurooppa-liigan loppuottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat