Sohvaperunat-sarjasta tuttu Juhani Koskinen tatuoi peukaloonsa tärkeän sanan – taustalle kätkeytyy merkityksellinen tarina

Juhani Koskinen on alkanut tuntea viime vuosina poikkeavia tuntemuksia. 

Sohvaperunat-sarjasta tuttu, Veronica Verhon puoliso Juhani Koskinen otti itselleen uuden tatuoinnin. Nyt hänen peukalossaan lukee sana hengitä

Sanan taustalle kätkeytyy merkityksellinen tarina.

Koskinen kertoo Instagramissa, kuinka on aina esiintynyt ala-asteelta lähtien. Iän myötä esiintymistilanteet ovat tuottaneet kuitenkin ahdistusta. Koskinen on laulanut, soittanut, puhunut ja näytellyt ihmisten edessä. 

– Viime vuosina oon alkanut kokea itselleni aiemmin tosi vierasta jännitystä ja ahdistusta monenlaisista asioista, myös esilläolosta. Elämässä on myös toki muutenkin ollut aikuisiällä vaikeita aikoja, onhan tätä palloa jo 34 vuotta tallattu, Koskinen kirjoittaa Instagram-päivityksessään

Koskinen kertoo, että on kerta toisensa jälkeen kuitenkin pystynyt voittamaan jännityksen ja ahdistuksen. 

– Viimeistään jälkeenpäin on lähes poikkeuksetta tosi hyvä olo. Mut halusin nyt kuitenkin ikuistaa itseeni tällaisen voimasanan, joka on helposti nähtävissä ja muistuttaa mua aina, et hyvin se menee.

Sohvaperunat-sarjasta tuttu, Koskisen aisapari Osku Valtonen on antanut myös ystävälleen loistavan neuvon. 

– Ja kuten ystäväni sanoi, että laittaa toisen käden peukkuun vielä "juo vettä", niin niillä kahdella pärjää aika pitkälle, vaikka unohtais kaiken muun, Kosknen kirjoittaa. 

Ystävyys muuttui rakkaudeksi

Koskinen tuli koko kansan tietoisuuteen suositusta TV2-kanavan Sohvaperunat-ohjelmasta, jossa hän oli mukana Osku Valtosen kanssa. Heidät nähtiin ohjelmassa kaiken kaikkiaan neljän vuoden ajan. Lisäksi Koskinen on nähty Nelosen Selviytyjissä.

Koskinen kertoi Anna-lehdelle vuosi sitten, että hän on sairastanut keskivaikean masennuksen. Hän sairastui, kun pitkä parisuhde päättyi.

– Arjesta ei tullut oikein mitään. En päässyt sängystä ylös enkä pystynyt syömään kunnolla. Laihduin 10 kiloa muutamassa kuukaudessa. Olin täysin lamaantunut. Oli päiviä, jolloin en päässyt sängystä kuin vessaan. Se vei minulta kaiken energian, Koskinen kertoi Anna-lehdessä.

Koskinen seurustelee Posse-tähti Veronica Verhon kanssa. 

Verho kertoi kesän lopulla MTV Uutisille, että kaksikon rakkaus alkoi ystävyydestä. 

Rakkaus kuitenkin syttyi pikkuhiljaa, kun he tapasivat toisensa alkuvuodesta pitkästä aikaa molempien kotikaupungissa Turussa, jossa Sohvaperunat-sarjasta julkisuuteen ponnahtanut Koskinen edelleen asuu. Verho muutti sieltä Helsinkiin ollessaan 17-vuotias. 

– Emme tunteneet vielä toisiamme silloin, kun asuin Turussa. Olemme myöhemmällä iällä tutustuneet, Verho kertoi.


Lue myös:

    Uusimmat