Veronica Verhon ja Sohvaperunat-Juhanin rakkaus alkoi ystävyydestä – näin se tapahtui

11:08
Veronica Verho vieraili Joonas Nordman show`ssa.

Veronica Verho on seurustellut muutaman kuukauden Juhani Koskisen kanssa.

Posse-remmiin kuuluva tubetähti ja radiojuontaja Veronica Verho saapui tiistaina 14. heinäkuuta järjestettyyn Aika Jonka Sain -elokuvan kutsuvierastilaisuuteen puolisonsa Juhani Koskisen kanssa. Parin kuukauden kestänyt suhde on kuitenkin tähden sanojen mukaan niin tuore, etteivät he halua esiintyä vielä median edessä yhdessä. 

Vaikka pariskunta ei suostunut poseeraaman yhdessä lehdistölle, puhui Verho avoimesti parisuhteestaan. Hänestä ei voinut olla huomaamatta onnen hehkua. 

– Rakkaus on ihanaa, Verho kertoo virnistäen. 

Verho ja Koskinen ovat olleet vuosia ystäviä. Rakkaus kuitenkin syttyi pikkuhiljaa, kun he tapasivat toisensa alkuvuodesta pitkästä aikaa molempien kotikaupungissa Turussa, jossa Sohvaperunat-sarjasta julkisuuteen ponnahtanut Koskinen edelleen asuu. Verho muutti sieltä Helsinkiin ollessaan 17-vuotias. 

– Emme tunteneet vielä toisiamme silloin, kun asuin Turussa. Olemme myöhemmällä iällä tutustuneet, Verho kertoo. 

Verho on paraikaa kesälomalla ja hän on viettänytkin aikaa paljon Turussa Koskisen luona, sekä äidillään, joka asuu korttelin päässä Koskisen asunnolta. Myös Verhon isä asuu viiden kilometrin säteellä. 

– Meidän äiti on seurannut pitkään Juhania Instagramissakin. Myös isovanhemmat ovat otettuja turkulaisesta poikaystävästä. Perheeltä on tullut siis hyväksyntä, Verho paljastaa. 

Pariskunta on seurustellut nyt muutamia kuukausia, eikä suunnitteilla ole vielä yhteenmuutto. Etäsuhde toimii hyvin. 

– Olen ollut aina tällainen oman tieni kulkija. Turku on ihana kaupunki, mutta työt ovat nyt täällä, enkä jaksaisi neljää tuntia päivässä matkustamista. Mutta saa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 

Turkulaisuuden lisäksi Verhoa ja Koskista yhdistää moni muukin asia. 

– Meille on sanottu, että olemme naimanaamat, kun meillä on tatuointeja ja muuta. Olemme suhteen lisäksi myös parhaita ystäviä, joten olemme hyvä mätsi. Se on tosi ihanaa, Verho kertoo onnellisena. 

Verho palaa parin viikon päästä kesälomalta takaisin radiotöihin. Syksyllä alkaa myös Possen livelähetykset, jota hän odottaa innolla. 

– Ihana syksy tulossa. Aku Hirviniemi hyppää takaisin Posseen ja häneltä saa varmasti oppeja, kun hän  on niin hullu ammattilainen.

– Olen saanut Possessa pikkusiskon roolin, josta pidän. Muut valmentavat minua, sillä olen aika uusi tekijä alalla. Kaveriporukoissakin minulla on ollut aina kyseinen rooli, sillä olen ollut aina kaikista nuorin. On siis hyvin tuttu rooli minulle, hän jatkaa. 

Posse syksyllä MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja