Sohvaperunat-sarjasta tuttu Juhani Koskinen muutti tyyliään täysin – miestä ei ole enää tunnistaa: "Kaverin puolesta kyselen, kuka on tämä nuori komea mies?"

Juhani Koskinen päätti tehdä täydellisen muodonmuutoksen.

Sohvaperunat-sarjasta tutun Juhani Koskisen tyyliin on jo vuosia kuulunut pitkä tukka ja parta. Tähän on tullut muutos, sillä Koskinen kävi parturissa ja tuli sieltä muuttuneena miehenä pois.

Mies julkaisi kuvan Instagram-tilillään muuttuneesta tyylistään.

Koskiseen lisäämään kuvaan tuli valtava määrä kommentteja.

– Kaverin puolesta kyselen, kuka on tämä nuori komea mies?

– Nice. Heti näyttää alle neljäkybäseltä.

– MITÄÄÄÄÄÄ! Hei täähä on hyvä.

Mies lisäsi myös toisen kuvan tyylistään.

– Mr. Finland, Aleksi Valavuori kommentoi.

– Vieraaks Valavuori Liveen sit vaan puhumaan kauneuskilpailujen raadollisuudesta! Koskinen vastasi.

– Uuh! Man-candy.

Tältä Koskinen aikaisemmin näytti.

Sairasti keskivaikean masennuksen

Juhani Koskinen tuli suurelle kansalle tutuksi suositusta TV2-kanavan Sohvaperunat-ohjelmasta, jossa hän mukana Osku Valtosen kanssa. Ystävykset olivat mukana ohjelmassa kaiken kaikkiaan neljän vuoden ajan. Lisäksi Koskinen on nähty Nelosen Selviytyjissä.

Koskinen kertoi Anna-lehdelle vuosi sitten, että hän on sairastanut keskivaikean masennuksen. Hän sairastui, kun pitkä parisuhde päättyi.

– Arjesta ei tullut oikein mitään. En päässyt sängystä ylös enkä pystynyt syömään kunnolla. Laihduin 10 kiloa muutamassa kuukaudessa. Olin täysin lamaantunut. Oli päiviä, jolloin en päässyt sängystä kuin vessaan. Se vei minulta kaiken energian, Koskinen kertoi Anna-lehdessä.

Vanhemmat saivat Koskisen menemään lääkäriin. Hän sai lähetteen terapiaan ja mielialalääkityksen. Toipuminen kesti vuoden.

– Aloin ymmärtää, ettei parisuhteen päättyminen ole maailman loppu, vaan jokaisen elämässä tapahtuu samanlaisia asioita. Siihen ei aina voi itse varautua, miten kovaa mikäkin kolahtaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja