Juhani Koskinen avaa hänen ja Veronica Verhon yllätyseroa: "Suru on läsnä"

Veronica Verhon kyyneleistä ei meinaa tulla loppua – puoliso Juhani Koskinen yllättää rakkaansa tv-ohjelmassa 5:54
Juhani Koskinen yllätti Veronica Verhon Laulu rakkaudelle -ohjelmassa. Jakso julkaistiin viime vuoden helmikuussa.

Veronica Verho ja Juhani Koskinen ilmoittivat erostaan somessa 15. tammikuuta. Juhani Koskinen avasi asiaa myös omassa somessaan. 

Juontaja Veronica Verho ja hänen kihlattunsa Juhani Koskinen ilmoittivat 15. tammikuuta Instagramissa erostaan. 

Olemme vuodenvaihteessa päättäneet päättää parisuhteemme. Aloitimme suhteemme hyvinä ystävinä 4 vuotta sitten ja sitä jatkamme tästä eteenpäin, he kertoivat yhteisessä postauksessaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nyt Juhani Koskinen avasi eroa enemmän Instagramin Tarinat-osiossa. Tarinat ovat nähtävillä vain 24 tuntia niiden julkaisusta. 

– Rakkaus pysyy, mutta se vain muuttanut muotoaan – takaisin siihen, mitä se alun perin oli, eli parisuhteesta ystävyyteen, hän kirjoittaa.

– Suru on tietysti tilanteessa läsnä ja kyyneliä riittää, mutta olen ylpeä siitä miten olemme käsitelleet tämän asian. Eli kaikki hyvin ja elämä kantaa, Koskinen päättää kirjoituksensa. 

Pari kihlautui tammikuussa 2021. Verho kertoi vajaa vuosi sitten maaliskuussa 2023 MTV Uutisille, että oli pohdiskellut tulevia häitään.

– Juuri eilen olin sohvalla ja mietin, että me olemme menossa naimisiin. Mitä? Kun varasimme hääpaikan, niin häihimme oli kaksi vuotta aikaa. Huomaan, että tuudittaudun siihen, että no mutta hei, siihen kaksi vuotta. Kohta huomaan, että siihen on vuosi ja puoli vuotta. Pitäisikö näiden asioiden eteen tehdä jotain? En ole vielä käynyt hääpukusovituksessa, eikä olla mietitty koristeita, Verho kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja