Ensimmäinen äitienpäivä – Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen täynnä onnea

Viime syksynä sijaislapsen perheeseensä saanut pari aikoo viettää sunnuntaisen äitienpäivän läheistensä kanssa.

Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen saivat torstai-iltana hieman erilaista kahdenkeskistä aikaa ilman perheen pientä poikaa, kun he ottivat osaa Mannerheimin lastensuojeluliiton järjestämään hyväntekeväisyysmuotinäytökseen.

Helsingissä järjestetyn muotinäytöksen lipunmyyntituotto menee lyhentämättömänä perhekummitoimintaan.

Sekä Taiveaho että Kaikkonen astelivat loppuunmyydyn näytöksen lavalla. Kaikkoselle kyseessä oli ensimmäinen kerta näytösmallina.

– Olemme edistämässä tärkeää asiaa ja rahat menevät hyvään tarkoitukseen, en muuten olisi lähtenytkään tähän mukaan, Kaikkonen naureskeli ennen näytöstä.

Pariskunta iloitsi reilun vuoden ikäisestä pojastaan, jonka sijaisvanhempia heistä tuli viime syksynä. 

– Meillä on ihana tunnelma, sunnuntaina on tosiaan ensimmäinen äitienpäivä. Kaikki on mennyt tosi hyvin ja olemme tosi onnellisia että saamme olla tässä tilanteessa, Satu Taiveaho kertoi hymyillen.

Äitienpäivää pieni perhe aikoo viettää yhdessä lähipiirinsä kanssa. Kaikkonen ei vielä suostunut Taiveahon kuullen paljastamaan, onko äidille luvassa kenties joitain yllätyksiä.

– Myös meidän molempien äitimme eli lapsen isoäidit tulevat sunnuntaina juhlimaan. Äitienpäivä ollaan kotona, oli mikä oli, hallitusneuvottelut aloittava Kaikkonen kertoi.

Satu Taiveaho on pojan kanssa kotona hoitovapaalla ainakin syyskuun loppuun saakka. 

– Sen jälkeen mietitään, mitä tehdään, että palaanko töihin osa-aikaisesti vai miten. Onneksi työnantaja on joustava. Mutta nyt nautimme tästä ajasta. 

Lue myös:

    Uusimmat