Sam Asghari avautuu avioerostaan Britney Spearsin kanssa: "Sitä en tule koskaan tekemään"

Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta – C Morella nähtäväuutuusdokumentti valaisee tapausta 2:59
Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta loppuvuodesta 2021.

Poptähti Britney Spears ja Sam Asghari erosivat elokuussa 2023. Asghari on kiitollinen heidän suhteestaan.

Poptähti Britney Spears, 42, ja Sam Asghari, 30, alkoivat seurustella vuonna 2017, menivät naimisiin kesäkuussa 2022 ja erosivat elokuussa 2023. Asgharilla on vain positiivista sanottavaa avioliitostaan Spearsin kanssa ja hän kertoi Peoplelle olevansa kiitollinen heidän suhteestaan.

– Oli siunaus, että sain jakaa elämän jonkun kanssa pitkän aikaa. Ja ihmiset kasvavat erilleen ja ihmiset siirtyvät eteenpäin, Asghari kertoi Peoplelle.

Vaikka Asghari oli se, joka haki eroa Spearsista, hän lisää nyt, ettei hänellä ole mitään pahaa sanottavaa eksästään. Itse asiassa hän juhlii mieluummin heidän yhteistä aikaansa.

– En ole koskaan ymmärtänyt, kun ihmiset lähtevät eri teille ja alkavat sitten puhua pahaa toisistaan. Sitä en tule koskaan tekemään, koska minulla oli vain upea kokemus ja hieno elämä, ja se tulee aina olemaan osa elämääni, yksi luku elämässäni, Asghari jatkoi. 

Asghari täytti 30 vuotta 3. maaliskuuta ja keskittyy nyt edistämään uraansa ja ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja.

– Kun olin lukiossa, minulla oli tapana ajatella, että ihmiset, jotka olivat 30-vuotiaita, olivat niin vanhoja. Mutta jokainen ihminen, jonka kanssa puhun, sanoo, että mitä vanhemmaksi hän tulee, sitä enemmän nauttii elämästä, koska iän myötä tulee viisautta ja kokemuksia. Ja minusta kokemukset elämässä ovat kauniita, joten olen todella innoissani siitä, että saan täyttyä niistä, Asghari kertoi.

Asgharin mukaan elämänkokemukset ovat muokanneet hänestä sen miehen, joka hän on tänä päivänä. Hän aikoo jatkaa kasvamistaan tulevaisuudessa ja katsoa menneisyyteen hellällä silmällä. Hän pitää menneisyyttään siunauksena ja kauniina. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat