Ryömi lattialla ja kieri sohvalla: Tällainen on tankotanssija Oonan taukojumppa – ei sovi pönöttäjille!

Ryömi lattialla ja kieri sohvalla – tankotanssija Oona Kivelän taukojumppa ei sovi pönöttäjille 6:06
Ryömi lattialla ja kieri sohvalla – tankotanssija Oona Kivelän taukojumppa ei sovi pönöttäjille!

Oona Kivelä laittoi MTV:n toimittajat kokeilemaan pilke silmäkulmassa ninja-henkistä lastenjumppaa. Testaa sinäkin – välineitä ei tarvita!

Hikeä, naurua, ryömimistä, kurkkailua, sohvalla hyppimistä ja yleistä ninjailua – sitä kaikkea sisältää tankotanssija Oona Kivelän taukojumppa, jonka jokainen voi tehdä kotona! 

Kivelä on tankotanssin nelinkertainen maailmanmestari, minkä lisäksi hän on vuosien aikana liikuttanut tuhansia lapsia jumppatunneillaan. Yhteisen treenihetken aikana lapsi oppii liikuntaa ja sen tuottamaa iloa.

– Esimerkin voima on mielettömän kova. Jos aikuinen tekee tiettyjä juttuja, lapsi alkaa kopioida sitä, Kivelä kuvaili Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Kivelän oma asenne liikuntaan kumpuaa puhtaasta liikkumisen ilosta, jota olosuhteet eivät saisi jarruttaa.

Kivelä uskoo, että jokainen koti voi muuntua liikuntasaliksi, jos vain se sallitaan ja siihen kannustetaan. Aika on kuitenkin perheissä kortilla: arki on kiireistä eikä liikunnalle välttämättä jää aikaa. Ongelmaksi muodostuu myös se, ettei perhe tiedä, millaista treeniä voisi harrastaa. 

Kivelä laittoi MTV:n toimittajat Inka Korhosen ja Minna Perovuon testaamaan pilke silmäkulmassa ninja-henkistä lastenjumppaa, joka ei vaadi kalliita puitteita. Tähän treeniinriittää oma olohuone! Yllä olevalta videolta näet jumpan, joka tosin vaatii hieman heittäytymistä!

Katso myös: Käytä leikkipuiston laitteita hyväksesi ja treenaa helposti lasten leikkiessä:

Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös MTV Katsomossa. Muista päivän uutisissa ja puheenaiheissa myös MTV Uutiset Live

Lue myös:

    Uusimmat