Rokkikukko Archie Cruz lensi ulkomaille – täräyttää mielipiteensä: "Se vapaus, kun saan kävellä kadulla ilman paparazzeja tai onnenonkijoita"

Archie Cruz kertoo Suomessa asumisen olleen  välillä "helvettiä". 

Rokkari Archie Cruz on paennut Suomen pimeyttä Kreikkaan, henkeäsalpaavan kauniille Santorinin saarelle.

Rokkikukko julkaisi reissun alkajaisiksi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteyteen kirjoitti kreikankielisen tekstin. Tekstissä hän avaa kulunutta vuottaan.

– Istuessani tänään lennolla aloin pohtia sitä, kuinka viimeiset puolitoista vuotta eivät ole olleet minulle helppoja. Olen viettänyt lapsuuteni maassa, jossa rypistetään kulmia ja joskus jopa syljetään muille kulttuureille. Se on rehellisesti toisinaan yhtä helvettiä, Cruz kirjoittaa kreikankielellä (huom. vapaa suomennos).

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Cruz kertoo saavansa rokkaristatuksellaan päivityksiä bisnesluokkaan, samppanjaa ja kaviaaria sekä kohtaamisia kauniiden naisten kanssa. Enemmän Cruz kertoo kuitenkin nauttivansa siitä, että saa olla rauhassa ulkomailla.

– Se vapaus, kun saan kävellä kadulla ilman paparazzeja tai onnenonkijoita, jotka roikkuvat perässäni uudessa kaupungissa. On vapautta tuntea olla oma itsensä, omalla tavallani, Cruz jatkaa kirjoituksessaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja