Kohurokkari Archie Cruz rohkeassa otoksessa – poseeraa sensuellisti salaperäisen seuralaisen kanssa

Vuosi sitten kihlatustaan eronnut ja Suomeen palannut rokkari Archie Cruz julkaisi Instagramissa rohkean otoksen salaperäisen naisseuralaisen kanssa.

Parhaillaan Selviytyjät Suomi -ohjelmassa mukana oleva rokkari Archie Cruz julkaisi torstaina rohkean otoksen Instagram-tilillään. Cruz julkaisi peilin kautta otetun otoksen, jossa hän poseeraa sensuellisti salaperäisen seuralaisen kanssa.

Cruz on sonnustautunut Selviytyjät-huiviin ja boksereihin. Hän pitelee selkä kameraan päin pikkuhoususillaan poseeraavaa tummahiuksista naista lantiolta ja naisen käsi on puolestaan Cruzin housujen etumuksella.

Kuvatekstiksi Santa Cruz -yhtyeestä tunnettu Archie on kirjoittanut ytimekkäästi "sup", eli vapaasti suomennettuna "miten menee". Rokkari on lisännyt kuvatekstiin myös persikkaemojin kera. Kyseisestä emojista on vuosien mittaan tullut symboli myös pepulle.

Cruz ilmoitti vuosi sitten huhtikuussa eronneensa yhdysvaltalaisesta kihlatustaan Katelynistä. Pari oli ilmoittanut kihlauksestaan vuoden 2019 lopulla.

Eronjälkeinen aika oli myrskyisää. Ex-puoliso nimittäin esitti viime toukokuussa sosiaalisessa mediassa runsaasti syytöksiä rokkaria kohtaan. Katelynin mukaan Archie olisi muun muassa riehunut pariskunnan yhteisessä asunnossa Yhdysvalloissa niin, että nainen olisi tehnyt asiasta rikosilmoituksen.

Kolme viikkoa vieroituksessa viettänyt Cruz kiisti ex-kihlattunsa väitteet. Hän kommentoi MTV Uutisten haastattelussa eroaan toteamalla, että parisuhteen päättymiseen liittyy aina kaksi osapuolta. 

– Ihmiset tekevät virheitä. Olemme kaikki stressitilassa koronan takia ja parisuhteen päättyminen on ollut minulle erittäin raskas asia, hän kommentoi MTV Uutisille.

Selviytyjien pressipäivänä Cruz kertoi MTV:lle, että juhliminen on jäänyt selkeästi vähemmälle viime aikoina. 

– En ole missään vaiheessa väittänyt olevani täysin absolutisti, mutta koitan pitää juhlimisen minimissä. Semmoisina hetkinä, kun se on ansaittua tai siihen on hyvä syy, niin voi juhlistaa, mutta ei niin kuin joskus vanhoina päivinä, että joka päivä täysillä, hän pohti.

Cruz ystävystyi kuvauksissa BB-voittaja Kristian Heiskarin kanssa. Parivaljakko aloitti hiljattain yhteisen ohjelman YouTubessa ja joutui heti keskelle kohua.

Muun muassa Iltalehti uutisoi maaliskuussa alkoholia nauttineen Kuosmasen puhuneen lähetyksen aikana asiattomasti muun muassa vitsailemalla tubettaja Tuure Boeliuksen ja entisen bändikaverinsa Joonas Parkkosen kustannuksella Heiskarin rauhoitteluista huolimatta.

Kohuissa ryvettynyt rokkari pahoitteli myöhemmin asiattomia kommenttejaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja