PSG päätti Solskjärin ManU-kuherruskuukauden tylysti – Paul Pogban suihkukomennus täydensi selkäsaunan

Ranskalainen PSG otti 2-0-vierasvoiton englantilaisesta Manchester Unitedista jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa tiistaina. Tappio oli Ole Gunnar Solskjärille ensimmäinen ManU-managerina.

Ottelu kääntyi PSG:lle toisella jaksolla. Ensin Presnel Kimpembe osui kulmapotkusta 53. minuutilla, kun häntä vartioinut Nemanja Matic nukahti vartiointitehtävissä. Tunnin kohdalla iski Kylian Mbappe nopean hyökkäyksen päätteeksi (video pääkuvassa).

Yhden kauden Manu-paidassa pelannut Angel di Maria syötti molemmat osumat, ja kosti näin englantilaisseuran fanien jatkuvan huutelun ottelun ajalta.

Di Maria koki kovia avausjakson lopulla , kun Ashley Young taklasi hänet rajusti päin kentän laidalla ollutta metalliaitaa (video alla).

Unitedin synkän illan täydensi Paul Pogban punainen kortti 90. minuutilla. Ranskalaistähti on siis sivussa myös toisesta osaottelusta.

ManU-manageriksi Jose Mourinhon tilalle 19. joulukuuta siirtynyt Solskjär ehti valmentaa Unitedia 11 ottelua ilman tappioita. Nyt jatkopaikka Mestarien liigassa on kiven alla, kun PSG iski kaksi arvokasta vierasmaalia.

Illan toisessa ottelussa AS Roma voitti kotinurmellaan Porton 2-1 Niccolo Zaniolon maaleilla.

Kyseisten parien toiset osaottelut pelataan keskiviikkona 6. maaliskuuta.

Mestarien liiga C Morella keskiviikkona:

Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Tottenham – Dortmund klo 21.45 C More Sport 2
Ajax – Real Madrid klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.