PSG:n päävalmentaja: “Buuaus teki Di Maríasta ainoastaan vahvemman”

Pariisilaisjätin argentiinalainen hyökkääjä Ángel Di María sai seuran päävalmentajan Thomas Tuchelin mukaan vihamielisen vastaanoton tiistaina Old Traffordin yleisöltä.

Di María oli vuonna 2014 Unitedin tuolloinen ennätyshankinta noin 68 miljoonan euron siirtosummalla, mutta surkeasti sujunut kausi hollantaislaisvalmentaja Louis Van Gaalin alaisuudessa sai Di Marían lähtemään vuotta myöhemmin Pariisiin.

30-vuotias laitahyökkääjä sai tiistain neljännesvälierissä vanhan seuransa faneilta äänekkäät buuaukset osakseen. Huutelun lisäksi argentiinalaista kohti lensi myös olutpullo. Di María oli avainroolissa rakentamassa Kylian Mbappén viimeistelemää toista osumaa.

– Hänellä oli vaikeaa ensimmäisellä puolijalla, Di María on hyvin kilpailuhenkinen. Jos kiusaat häntä, se ei heikennä häntä, Tuchel sanoi toimittajille Reutersin mukaan.

– Luulin hänellä olevan hyvä suhde kannattajien kanssa. Hän oli hieman hermostunut ja tarvitsi rauhoittelua ensimmäisellä jaksolla. Lopulta hän suoritti hyvin, Tuchel päätti.

Otteluparin toinen osaottelu pelataan kolmen viikon kuluttua Pariisissa.

Kaikki mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.


Lue myös:

    Uusimmat