Mikael Forssell nautti PSG:n osumasta: "Mbappén turbo päälle ja Di Maríalta täydellinen syöttö"

PSG löi Manchester Untedille luun kurkkuun Mestarien liigan neljännesväliern avausosassa tiistaina Old Traffordilla. Ranskalaistähti Kylian Mbappé vastasi 2-0-voitossa joukkueen toisesta osumasta.

Osuma oli 20-vuotiaan ranskalaisen kauden neljäs Mestarien liigassa. C Moren jalkapalloasiantuntija Mikael Forssell oli vaikuttunut maalista.

– Pahin mahdollinen tilanne toppariparille, joka joutuu juoksemaan täyttä vauhtia omaa maalia kohti. Ángel Di María on myös laidalla pallon kanssa ennen kuin Mbappé on boksissa, joten hän pystyy syöttämään ikään kuin vastapalloon. Tässä kohdin lähtee Mbappén turbo päälle. Tämä pallo olisi voinut mennä myös puolustajista omaan maaliin, Forssell analysoi C Moren studiossa.

– Di Marían syötön ajoitus on täydellinen. Jos syöttö olisi lähtenyt aikaisemmin, puolustajat olisivat todennäköisesti putsanneet sen.

Manchester Unitedilla on hikinen tehtävä kolmen viikon päästä Pariisissa, sillä tähtipelaaja Paul Pogba on sivussa tiistain ottelun lopussa tulleen ulosajon vuoksi.

Kaikki mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.


Lue myös:

    Uusimmat