Prinsessojen salainen tapaaminen! Victoria ja Mette-Marit juttelivat videoyhteydellä – huoli Norjan kruununprinsessan voinnista helpotti

Korona pähkinänkuoressa – Tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta 1:55
Tämä kaikki sinun täytyy tietää koronaviruksesta

Kroonisesta keuhkosairaudesta kärsivä Norjan kruununprinsessa Mette-Marit vaikutti iloiselta ja hyvinvoivalta, kun hovi julkaisi valokuvia Ruotsin kruununprinsessaparin kanssa käydystä videokeskustelusta.

Maailmalla jylläävä koronaviruspandemia on pakottanut myös kuninkaalliset pysymään kotioloissa ja tyhjentämään kalenteriaan.

Ruotsin ja Norjan kuninkaalliset näyttivät kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa mallia siitä, että tapaamiset voi hoitaa myös etänä. Sekä Ruotsin että Norjan hovi julkaisi nimittäin keskiviikkona Instagram-tileillään kuvia, joissa Victoria ja Daniel sekä Haakon ja Mette-Marit pitivät videotapaamista kodeistaan käsin.

Muun muassa ruotsalaislehti Svensk Damtidning uutisoi "kruununprinsessojen salaisesta tapaamisesta", sillä etenkin Victorian ja Mette-Maritin tiedetään olevan hyviä ystäviä. Hagan linnasta ja Oslon liepeilltä Skaugumista jaettujen kuvien välittämän rennon ilmapiirin lisäksi vaikuttikin siltä, etteivät kuninkaalliset pariskunnat keskustelleet keskenään pelkästään virallisista asioista.

Läheisistä väleistä kertoo myös se, että kuninkaalliset ovat myös toistensa lasten kummeja: Haakon on prinsessa Estellen kummisetä, Mette-Marit prinssi Oscarin kummitäti ja Victoria puolestan heidän tyttärensä prinsessa Ingrid-Alexandran kummitäti.

Norjassa on oltu koronaviruksen jyllätessä huolissaan kruununprinsessa Mette-Maritin voinnista, sillä hän kärsii kroonisesta keuhkosairaudesta ja kuuluu siksi koronaviruksen riskiryhmään. Lisäksi Mette-Maritin Instagram-tilille ei ollut ilmestynyt kuvia viimeisen kuukauden aikana lainkaan. Hovien julkistamat tuoreet kuvat kuitenkin paljastavat, että Mette-Marit vaikuttaa onneksi voivan hyvin.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Aivan sattumalta kuninkaalliset eivät kuitenkaan pistäneet pystyyn videokeskustelua, sillä Haakonin ja Mette-Maritin oli tarkoitus vierailla näihin aikoihin Ruotsissa Victorian ja Danielin vieraina yhdessä norjalaisen bisnesdelegaation kanssa.

Vierailu kuitenkin siirtyy, sillä koronatilanteen vuoksi myös Ruotsin ja Norjan raja on toistaiseksi suljettu. Victoria toivotti kuitenkin Norjan kruununprinssiparin tervetulleiksi Tukholmaan heti, kun se vain suinkin on mahdollista.

– Olimme odottaneet kovasti tapaamistamme Ruotsissa, mutta nyt odotamme sen tapahtuvan heti kuin se vain suinkin on mahdollista, kruununprinssi Haakon sanoi.

– On tärkeää, että pidämme huolta toisistamme tässä tilanteessa. Etenkin riskiryhmässä olevista, kruununprinsessa Victorian puolestaan kerrotaan sanoneen.

Lue myös:

    Uusimmat