Norjassa muhii huoli Mette-Maritin terveydestä – kruununprinsessa näpäytti juoruilijoita julkaisemalla pirtsakat selfiet hiihtoretkeltä

Mette-Marit julkaisi Instagramissa suloisen kuvan kruununprinssi Haakonin kanssa.

Norjassa on oltu huolissaan kruununprinsessa Mette-Maritin voinnista siitä lähtien, kun hovi tiedotti syksyllä 2018 kruununprinsessan sairastavan harvinaista kroonista keuhkosairautta.

Alkuvuodesta norjalaisen Se og hør -lehden kuninkaallisasiantuntija Anders Johan Stavsen arveli, että Mette-Maritin tila saattaa todellisuudessa olla huonompi kuin mitä hän antaa ulospäin ymmärtää.

– Keuhkosairaus etenee pahemmaksi ja pahemmaksi. Mette-Marit on todennäköisesti paljon sairaampi kuin hän antaa ymmärtää, Stavsen sanoo ruotsalaislehti Svensk Damtidningille helmikuun alussa.

Tällä viikolla kruununprinsessa kuitenkin näpäytti epäilijöitä ja julkaisi Instagram-tilillään kaksi pirtsakkaa selfietä hiihtoreissulta.

Voit selata kuvia sen päällä olevista nuolista.

Ensimmäisessä kuvassa iloisesti hymyilevä Mette-Marit, 46, saa suukon otsalleen kruununprinssi Haakonilta, 46.

Myös toisessa kuvassa kruununprinsessa sädehtii hymyillen, vaikka kuva paljastaa, että viima retkellä on ollut kuva ja lumi on pöllynnyt auringonpaisteesta huolimatta.

– Mukavaa nähdä eteensä edes 10 metrin päähän tässä tuulessa, Mette-Marit kirjoitti.

Pirtsakat kuvat keräsivät nopeasti pitkälti yli 30 000 tykkäystä, ja muun muassa Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow kommentoi sitä kahdella sydämellä.

Keuhkosairaudestaan huolimatta Mette-Marit on julkaissut Instagram-tilillään useita kuvia, joiden perusteella kuninkaallinen pariskunta nauttii norjalaiseen tyyliin aktiivisesta ulkoilmaelämästä.

Mette-Marit on julkaissut kuvia vuorille suuntautuneilta vaellusreissuilta sekä lumisissa että vähemmän lumisissa olosuhteissa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Uutiset Liveen tehdään huoltotoimenpiteita tänään maanantaina klo 12.00-12.30, jolloin katselussa voi olla häiriöitä. Pahoittelut.