Norjassa muhii huoli Mette-Maritin terveydestä – kruununprinsessa näpäytti juoruilijoita julkaisemalla pirtsakat selfiet hiihtoretkeltä

Mette-Marit julkaisi Instagramissa suloisen kuvan kruununprinssi Haakonin kanssa.

Norjassa on oltu huolissaan kruununprinsessa Mette-Maritin voinnista siitä lähtien, kun hovi tiedotti syksyllä 2018 kruununprinsessan sairastavan harvinaista kroonista keuhkosairautta.

Alkuvuodesta norjalaisen Se og hør -lehden kuninkaallisasiantuntija Anders Johan Stavsen arveli, että Mette-Maritin tila saattaa todellisuudessa olla huonompi kuin mitä hän antaa ulospäin ymmärtää.

– Keuhkosairaus etenee pahemmaksi ja pahemmaksi. Mette-Marit on todennäköisesti paljon sairaampi kuin hän antaa ymmärtää, Stavsen sanoo ruotsalaislehti Svensk Damtidningille helmikuun alussa.

Tällä viikolla kruununprinsessa kuitenkin näpäytti epäilijöitä ja julkaisi Instagram-tilillään kaksi pirtsakkaa selfietä hiihtoreissulta.

Voit selata kuvia sen päällä olevista nuolista.

Ensimmäisessä kuvassa iloisesti hymyilevä Mette-Marit, 46, saa suukon otsalleen kruununprinssi Haakonilta, 46.

Myös toisessa kuvassa kruununprinsessa sädehtii hymyillen, vaikka kuva paljastaa, että viima retkellä on ollut kuva ja lumi on pöllynnyt auringonpaisteesta huolimatta.

– Mukavaa nähdä eteensä edes 10 metrin päähän tässä tuulessa, Mette-Marit kirjoitti.

Pirtsakat kuvat keräsivät nopeasti pitkälti yli 30 000 tykkäystä, ja muun muassa Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow kommentoi sitä kahdella sydämellä.

Keuhkosairaudestaan huolimatta Mette-Marit on julkaissut Instagram-tilillään useita kuvia, joiden perusteella kuninkaallinen pariskunta nauttii norjalaiseen tyyliin aktiivisesta ulkoilmaelämästä.


Mette-Marit on julkaissut kuvia vuorille suuntautuneilta vaellusreissuilta sekä lumisissa että vähemmän lumisissa olosuhteissa.

Lue myös:

    Uusimmat