Polyamoriaa ja onnellisia sinkkuja – tässäkö ovat vuoden 2019 seksitrendit?

Seksikauppa Lelo ennustaa, miten asiat muuttuvat makuuhuoneissa vuonna 2019, uutisoi The Sun.

Kerroimme aiemmin, miten alkanut vuosi tulee todennäköisesti muuttamaan deittailukulttuuria. Onnistuneet treffit johtavat monessa tapauksessa jossain vaiheessa makuuhuoneen puolelle. Mutta millaiset seksitrendit sitten vallitsevat vuonna 2019?

Lelo ennustaa monimuotoisia seksisuhteita ja teknologiaa.

Avoimia suhteita ja polyamoriaa

Taannoinen 50 Shades of Gray -elokuva toi BDSM- ja kinky-seksin suuren yleisön tietoisuuteen. Nyt valtavirtaan ui käsitys, jonka mukaan yhden ihmisen kanssa muodostettu kumppanuus ei ole ainoa mahdollinen vaihtoehto. Vuonna 2019 saatetaankin nähdä entistä enemmän avoimia ja polyamorisia suhteita, parinvaihtoa ja kimppakivaa.

Onnellinen sinkkuus

Monimuotoisten seksisuhteiden vastapainona voi nähdä sinkkuuden ylistyksen.

Lelo arvioi, että yksi vuoden 2019 suurimmista trendeistä on onnellisien sinkkunaisten vallankumous. Itsetyydytys ei tunnu enää tabulta, mikä näkyy esimerkiksi lisääntyneenä seksilelujen ostamisena. Lelo kertoo, että moni nainen ostaa ystävälleen seksilelun lahjaksi. Yrityksen mukaan kaverille annettu seksilelu on paras tapa ilmaista arvostavansa toisen onnellisuutta.

Mistä tietää, että nainen on saanut orgasmin? (Artikkeli jatkuu videon alla.)


Seksinuket

Seksinuket ovat kehittyneet hyvin paljon ihmistä muistuttaviksi hahmoiksi. Humanoidimaisten seksinukkejen käytön uskotaan yleistyvän vuonna 2019. Pitkän matkan kulkeneet seksinuket eivät ole iloksi vain miehille vaan myös naisille, Lelo huomauttaa.

Tekoäly

Kuluvana vuonna Lelo uskoo, että kehittyneet seksilelut saavat rinnalleen tekoälyn, jonka ansiosta ne oppivat käyttäjän tapoja ja muuttavat toimintaansa oppimansa mukaan. Näin seksilelujen käytöstä tulee räätälöidympää ja entistä miellyttävämpää.

Kiivasta seksikeskustelua

Vuonna 2017 alkanut #metoo-liike on nostanut esille naisten oikeudet omaan seksuaalisuuteensa. Lelossa uskotaan, että naiset taistelevat perinteisiä sukupuolirooleja vastaan myös vuonna 2019, mikä saattaa johtaa kiihkeisiin väittelyihin makuuhuoneessa.

– Taistelu ei laannu vuonna 2019, vaan väittely aiheen ympärillä on entistä jakautuneempaa ja terävämpää kuin ikinä. Ennen kuin se muuttuu paremmaksi, se muuttuu pahemmaksi, Lelosta ennustetaan.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja