Asiantuntijat ennustavat vuoden 2019 deittailutrendit: "Sinkut ovat kurkkuaan myöten täynnä..."

Hei hei ghostaus ja penkittäminen, vuonna 2019 arvostetaan kiltteyttä.

Popsugar-sivuston haastattelemat deittailukulttuurin asiantuntijat ennustivat, miten seuranhaku muuttuu vuonna 2019. Sinkut haluavat heidän mukaansa Tinderin selailua ja lyhyitä suhdepyrähdyksiä ennemmin merkityksellisiä ja pitkäaikaisia kohtaamisia. Tämä näkyy treffailukulttuurissa.

– Rakkaus tekee comebackin vuonna 2019, muotoilee Match-deittipalvelun toimitusjohtaja Hesam Hosseini.

Kasvokkain kohtaamista

Deittisovellukset ovat tehneet uusien ihmisten ”kohtaamisesta” helppoa ja nopeaa. Nettideittailuun perehtyneen Julie Spiran mukaan sinkut eivät tapaa kuitenkaan todellisuudessa yhtä paljon ”osumiaan” kuin haluaisivat. Spira uskoo, että vuoden 2019 suurin deittailutrendi tulee olemaan kiihkeän deittisovellusten selailun hyytyminen ja palveluiden mahdollistama helpompi todellinen kohtaaminen.

Samoilla linjoilla on seuranhakusovellus Hingen toimitusjohtaja.

– Sinkut ovat kurkkuaan myöten täynnä ajatuksettomia keskusteluja ja osumien keräilyä, Justin McLeod luonnehtii.

Naiset tiedostavat arvonsa

Parisuhdeasioista kirjoittavat Ellen Fein ja Sherrie Schneider kertovat Popsugarille, että naisia on alkanut kyllästyttää mukavana oleminen. Deittailumaailmassa tämä tarkoittaa, että naiset ovat antaneet miesten keskustella kanssaan, vaikka yhteisistä suunnitelmista ei ole puhettakaan. Jos mies viestittelee naiselle vain kuulumisia kyselläkseen, mutta ei pyydä tätä ulos, on Feinin mukaan naisen aika vaihtaa herra seuraavaan.

Vuonna 2019 naiset lakkaavat olemasta kynnysmattoja ja sanovat ”kiitos, seuraava” niille, jotka eivät ole heidän seuraansa ansainneet.

Seikkailua ensitreffeille

Jos ensimmäiset treffit lasillisen ääressä alkavat tulla korvista ulos, ei hätää – et ole ainut. Helppo tapa on alkanut monesta tuntua tylsältä.

Tinderissä työntekijänä parisuhde- ja treffailutrendejä seurannut Darcy Sterling kertoo, että vuonna 2019 treffailijat haluavat kokea uusia, jännittäviä asioita. Tinderin käyttäjiltä saatu data paljastaa, että ”hauska” ja ”seikkailu” ovat sanoja, jotka löytyvät kaikista todennäköisimmin käyttäjien esittelyistä.

– Oli kyseessä sitten savenvalutunti, luistelukoulu tai salsaklubille meneminen, treffi-illoista on tulossa paljon aiempaa kiinnostavampia, Sterling ennustaa.

Kiltteys kunniaan

Deittailusovellus Bumblen brändijohtaja Alex Williamson uskoo, että vuonna 2019 mindfullnessista innostuneet ihmiset alkavat kunnioittaa enemmän tapailua. Ihmiset arvostavat yhä enemmän aikaa erossa älylaitteissa ja ovat kiinnostuneempia tietämään nopeammin, millainen ihminen mahdollinen treffikumppani on. Williamson myös korostaa kiltteyden merkitystä.

– Kiltteys on ensisijaista niin parisuhteissa, muiden ihmisten kohtaamisissa kuin suhteessa omaan itseen. Odotamme innoissamme kulttuurillista trendiä, joka rinnastuu tähän.

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat