Emily masturboi viikon ajan päivittäin – näin kokeilu sujui: "Orgasmi aamulla sai olon tuntumaan seksikkäämmältä"

Itsetyydytyksellä tiedetään olevan monia terveyshyötyjä. Emily päätti kokeilla, miten viikon jokapäiväinen masturbaatio vaikuttaisi elämään.

Yllä olevalla videolla selvitetään, mitä suomalaiset ostavat aikuisviihdekaupasta.

Itsetyydytys ei ole vain hetken ilo, vaan sen tiedetään tuovan mukanaan lukuisia hyötyjä terveydelle. Popsugar-sivuston toimittaja Emily Cappiello päätti kokeilla, miten päivittäinen masturbaatio voisi häneen vaikuttaa.

Emily kertoo havainneensa jo nuorena, että itsetyydytyksessä piili avain hänen nautintoonsa. Niinpä nainen päätti nyt kokeilla itsetyydytystä viikon ajan raportoidakseen tuloksista.

"Ihmisillä vaihtelevat tarpeet"

Ennen ihmiskokeensa alkua Cappiello haki hyväksyntää kokeelleen Johns Hopkins University School of Medicine -laitoksessa työskentelevältä käyttäytymistieteiden ja psykiatrian ohjaajalta, Kate Thomasilta.

Thomasilta Emily halusi kysyä muun muassa sitä, voisiko seitsemän päivän itsetyydytysputki olla liian uuvuttava. Milloin liika on liikaa?

– Ihmisillä on vaihtelevat seksuaaliset tarpeet ja halut, joten se, mihin vedämme rajan siitä, kuinka paljon on liikaa, on epäselvää. Rajat, joita joskus ehdotetaan, niin ihmisten ylipäätään kuin terveysalan ammattilaisten toimesta, ovat ennemminkin mielipideasioita, Thomas muotoilee.

"Monia tunnettuja hyötyjä"

Entä miksi masturbointi kannattaa?

– On olemassa monia tunnettuja hyötyjä. Se on ehdottoman turvallista seksikäyttäytymistä. Se on vaihtoehto jollekulle, jolla ei ole kumppania. Se on tapa kokeilla ja ilmaista seksuaalisuuttaan. Se on tyydyttävää ja rentouttavaa. Se voi auttaa yksilöä oppimaan kehostaan ja siitä, kuinka hän reagoi.

Emily oli myös huolissaan siitä, että hän nauttisi kokeilustaan liikaa, eikä seksi kumppanin kanssa tuntuisi enää myöhemmin miltään. Thomasin mukaan masturbointi on kuitenkin ennemminkin hyödyllistä myös kumppanin kanssa harrastettua seksiä ajatellen.

Näin kokeilu sujui – aamuiset hetket illan iloja parempia

Viikon aikana Emily teki parhaansa vaihdellakseen oman lemmen ajankohtaa mielialan mukaan seuratakseen, oliko sillä vaikutuksia. Vaikka hän koki pääsevänsä sopivaan mielentilaan hiljattaisinta ex-kumppaniaan ajattelemalla, hän yritti kuitenkin keskittyä fyysisiin tuntemuksiin. Lisäksi Emily vaihteli leluja.

– Kun olin viikon antanut sormieni määrätä tahdin, tajusin, että kaikkinensa vaikutukset olivat minimaaliset, ja vaikuttavampia aamuisen masturbaation jäkeen iltasessioon verrattuna.

"Orgasmi aamulla sai olon tuntumaan seksikkäämmältä"

Emily kertoo, että aamuisten puuhien jälkeen hän koki olevansa keskittyneempi ja päättäväisempi päivän aikana, mutta vain yhden tai kahden ylimääräisen suoritetun tehtävän verran.

– Yllättävä sivuvaikutus? Huomasin tekeväni parempia valintoja vartaloani ajatellen. Valitsin treenit viinilasien sijaan ja söin kohtuullisemmin. Orgasmi aamulla sai luultavasti olon tuntumaan seksikkäämmältä, ja olen varma, että se tunne hiljattaisen hoikistumiseni kanssa auttoi alitajuntaisesti.

"Ei auttanut nukkumaan paremmin"

Iltaan sijoittuvan masturbaation Emily ei kokenut auttavan.

– Se ei auttanut minua nukkumaan paremmin. En tuntenut oloani rauhallisemmiseksi, stressittömämmäksi, helpottuneeksi... mitään. 

Emily aikoo kuitenkin jatkossakin kosketella itseään, olipa vaikutuksia tai ei, sillä muutaman minuutin ajan olo on ainakin mahtava.

– Ja kaikki ansaitsevat tuntea olonsa mahtavaksi joka päivä.

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat