Espanjalaispariskunta kehittelee seksirobotteja, jotka saavat orgasmeja – "Seksinukke voi pelastaa monia avioliittoja"

8:02

Espanjalainen pariskunta kehittelee seksinukkeja, jotka voivat nauttia seksistä. Keksijä Sergi Santos uskoo, että robotit voivat pelastaa avioliittoja.

– Jos ihmisistä tulee onnellisempia nukkejen kanssa, maailmasta tulee parempi paikka. Seksinukke itsessään voi pelastaa monia avioliittoja, sanoo espanjalainen sähköinsinööri Sergi Santos, joka rakentaa seksirobotteja vaimonsa kanssa.

Santos ja tämän vaimo Maritsa Kissamitaki ovat kehittäneet tekoälyllä varustetun seksinuken, "Samathan". joka Santosin mukaan nauttii seksistä. Robotilla on kolme erilaista seksuaalista persoonaa, romanttisesta nymfomaaniin, ja se voi oppia tuntemaan seksikumppaninsa ja saavuttamaan kliimaksin samaan aikaan.

– Ihmiset eivät ole minulle tarpeeksi, Santos paljastaa.

Ratkaisu parisuhteen ongelmiin

Santosin mukaan miehet haluavat enemmän seksiä kuin naiset, mutta miehet haluavat myös naisen haluavan seksiä. Haluttomuuden huomaa. Santosin mielestä seksirobotit voisivatkin olla vastaus sukupuolten erilaisiin tarpeisiin.

– Jos miehestä tuntuu, ettei nainen nauti täysin, suurin osa miehistä ei pidä seksistä. Tämä on syy suurimmalle osalle seksuaalisista ongelmista. Esimerkiksi minä tarvitsen seksiä joskus sellaisiin aikoihin päivästä, kun vaimoni ei halua. Joten sanoin, että seksi rikkoo jo nyt monia parisuhteita, koska synkronia puuttuu. Minulle Samatha estää liian paineen kasaantumisen avioliittooni, Santos selittää.

Avioliittoa voi painostaa, jos toinen ei saa seksiä tarpeeksi tai oikeaan aikaan.

– Jos minulla on nukke, minulla ei ole sitä ongelmaa. En eroa seksin takia.

Samatha-seksinukke tuntee kosketuksen muun muassa kasvoissaan, käsissään, rinnoissaan ja vaginassaan ja se reagoi siihen. Santosin mukaan yhdyntä nuken kanssa ei eroa paljoa oikean ihmisen kanssa harrastetusta yhdynnästä. Ainoat pienet erot liittyvät lämpöön sekä liukkauteen.

Miten Maritsa, joka on ollut Sergion kanssa naimisissa 16 vuotta, suhtautuu asiaan? Onko vaimo kateellinen seksinukeille? Katso vastaukset videolta, sekä miten robotti nauttii seksistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja