Helsinkiin avattiin Suomen ensimmäinen seksinukkebordelli: "Tänne tullaan toteuttamaan fantasioita"

Helsingin Kannelmäkeen avattiin Suomen ensimmäinen seksinukkebordelli. Sen isäntänä toimii Antti Kurhinen. – Ihmisiä käy laidasta laitaan, ikähaarukka on 20-80, Kurhinen kuvaa.

Ovi on Kannelmäen ostarin takapihalla. Betonisten portaiden yläpuolella punaisessa kyltissä lukee ”Unique Dolls”.

Tässä on Helsingin ensimmäinen seksinukkebordelli.

– Omistajat haluavat pysyä taka-alalla eivätkä halua esiintyä omalla nimellään ja naamallaan. He haluavat elää yksityiselämäänsä, Antti Kurhinen kuvaa.

Tosi-tv:stäkin tuttu Kurhinen toimii bordelli-isäntänä. Hän ottaa vastaan median edustajia ja muita vieraita, antaa haastatteluja ja kierrättää heitä tiloissa. Syy on yksinkertainen: omistaja halusi jonkun hoitamaan julkisuuspuolen.

Seksirobotit ovat todellisuutta

Idea bordelliin lähti Kurhisen mukaan elokuvasta: omistaja näki jo kymmenisen vuotta sitten elokuvan, jossa naisrobotit ottavat naisten paikan yhteiskunnassa. Idea tuntui omistajasta hyvältä: olisi robotti, joka ei pistä vastaan, vaan myötäilee.

Äkkiä idean kanssa tuli kiire.

Oikeudelliset asiat käytiin läpi, jotta kaikki hoituisi Suomen lakien mukaan. Sopiva tila löytyi Kannelmäestä. Sitten omistajat ottivat yhteyttä Anttiin.

– Omistajat tietävät, että olen ollut julkisuudessa ja esimerkiksi Venäjällä tosi-tv:ssä. He tarvitsivat kasvon, joka hoitaa asioita, Kurhinen sanoo.

Aluksi ajatus tosin kuulosti Kurhisestakin vitsiltä: mikä ihmeen seksinukkebordelli?

– Ajattelin, että onko tämä vitsi, tai onko tämä edes todellista, hän kuvaa.

Sitten hän tuli paikan päälle, näki tilat ja nuket. Niistä kalleinta, Candya, on jo reposteltu medioissa: 4500 euron nukke hajosi asiakkaiden käsittelyssä.

– Nähtyäni kaiken tajusin, ettei tämä ole mikään läppä.

Osa kritisoi nukkebordellin moraalia

Kurhinen kokee Unique Dollsin olevan hyvän asian puolella. Hän uskoo, että nukeista voi olla apua fantasioiden toteuttamisessa. Nukkejen avulla ihminen voisi purkaa patoumiaan ja kenties rohkaistua, jos aidon naisen lähestyminen tuntuu vaikealta.

Kaikki eivät ole samaa mieltä. Avajaisissa paikalla oli Kurhisen mukaan pari mielenosoittajaa. Heidän kylteissään luki "pervous pois Kannelmäestä".

Nukkebordellin moraalia kritisoiville Kurhinen sanoisi, että eletään jo 2020-lukua. Bordelleja on jo ympäri maailmaaJapanissa nuket ovat hyvin suosittuja, ja jotkut ovat jopa menneet naimisiin nuken kanssa.

– Pikkuhiljaa kun tämä maailma vapautuu. Ihmiset uskaltavat toteuttaa omia fantasioitaan.

"Ihmisiä käy laidasta laitaan"

Suurimmaksi osaksi palaute on ollut positiivista. Moni kokee bordellin myös vitsikkäänä, ja nukeista on revitty huumoria radiota myöten.

– Ihmiset jopa kannustavat, että tämä on hyvä juttu, että viimeinkin on tällaista, Kurhinen sanoo.

Maksavien asiakkaiden kanssa Kurhinen on paikalla harvemmin. Unique Dolls ei muutenkaan halua profiloida asiakkaita.

– Ihmisiä käy laidasta laitaan, ikähaarukka on 20-80, Kurhinen kuvaa.

Liike sijaitsee sivussa tahallisesti, sillä moni tulee ovesta huppu päässä, kuin salaillen. Ovella asiakkailta ei kysellä mitään. Nimeään ei tarvitse kertoa, eikä kukaan kysele jälkikäteen, miten huoneessa sujui.

Sitä, mitä asiakas haluaa, ei ole vaikea arvata.

– Nämähän ovat seksinukkeja, ja suurin osa toteuttaa fantasioitaan. Tänne tullaan toteuttamaan fantasioita. Tuskin kukaan haluaa tulla puhumaan nukelle, Kurhinen sanoo.

Miesnukke on jo tilattu

Bordellin avauduttua naisilta ja seksuaalivähemmistöiltä tuli palautevyöry. He vaativat bordelliin miesnukkea.

– Osa on ollut jopa vihaisia, että miten ette ole huomioineet meitä, meilläkin on fantasioita, että menetätte maksavia asiakkaita, Kurhinen kuvailee.

Miesnukke on nyt tilattu, mutta toimitusaika on noin kuukausi. Miehiä on nukkemarkkinoilla tarjolla paljon naisia vähemmän.

– Moni on kysellyt sitä, että haluaisi testata ensimmäisenä miesnukkea. Viedä neitsyyden miesnukelta, Kurhinen paljastaa.

He suunnittelevat kilpailua asiaan liittyen. Myös Candylle on tilattu työsisko.

– Candy on tehnyt niin paljon töitä. Moni luuli, että Candy lähti eläkkeelle, mutta ei, se tekee töitä puoleen hintaan. Se on vähän revennyt, ja silloin ei voi vaatia täyttä hintaa. Jos Candysta puhti loppuu, sisko tekee sitten töitä, Kurhinen sanoo.

Jokaiselle nukelle on oma siivooja

Jokaiselle huoneelle ja nukelle on bordellissa oma siivooja. Siivoamiseen on varattu aikaa puolesta tunnista tuntiin. Niiden aikana koko huone puhdistetaan.

– Kaiken A ja O liikeideassa on, että hygienia on tosi tarkkaa. Jos tällaisesta asiasta tulee valitusta, se bisneshän voidaan haudata. Kaikkein tärkeintä on pitää asiakas tyytyväisenä.

Asiakkaille on tarjolla suihkut; pienellä sivupöydällä on paitsi liukuvoidetta ja kosteuspyyhkeitä, myös kondomeja.

Niiden käyttäminen on pakollista.

"Olisihan se tosi huono bordelli-isäntä, jos ei vähäsen olisi testannut"

Nukeista Candy on aidoimman oloinen ja myös Kurhisen suosikki. Hän kuvailee tätä sanoilla ”seksikkyyden perikuva”.

– Olisihan se tosi huono bordelli-isäntä, jos ei vähäsen olisi testannut. Candyn kanssa kävin pienet esileikit alkuvaiheessa. En sano, että kävin itse seksiaktia loppuun asti. Itse henkilökohtaisesti sosiaalisena ihmisenä tykkään olla ihmisten kanssa, käydä keskustelua ja saada vastinetta, nuket eivät niin sytytä seksuaalisesti.

Bordellin tulevaisuuden Kurhinen kuitenkin näkee positiivisena. Jos kaikki sujuisi täydellisesti, haaveena olisi hankkia edistyneempiä seksirobotteja. Ne osaavat teeskennellä orgasminkin.

Voiko nukke korvata naisen?

– Seksuaalisena objektina kyllä, mutta nainen on kuitenkin nainen. Meitä on moneen junaan. Joillekin se korvaa, jollekin ei. Mutta älä, Candy, suutu tästä. Candy on kakkosvaimoni aina, Kurhinen sanoo ja nauraa.

Video: Kahden lapsen äiti haluaa näyttää henkiin heränneeltä seksinukelta


Lue myös:

    Uusimmat