Paulinaa käskettiin kohentamaan ulkonäköään, jotta hän "löytäisi kivan miehen" – näin 55-vuotias supermalli reagoi palautteeseen

Näin elintavat näkyvät hiuksissasi 8:55
Videolla keskustellaan siitä, miten elintavat näkyvät hiuksissa.

Paulinan mielestä kommentti on hyvä esimerkki siitä, miten naisten ikääntymiseen nyky-yhteiskunnassa suhtaudutaan. 

55-vuotias supermalli Paulina Porizkova julkaisi Instagramissa kuvan kommentista, jossa häntä kehotettiin kohentamaan ulkonäköään. 

– Kultaseni, sinun pitäisi tehdä jotain itsellesi, sillä et todellakaan ikäänny hyvällä tavalla. Kaikki muutkin vanhat supermallit tekevät niin, joten miksi et sinäkin? Käytät todella paljon rahaa tuotteisiin, jotka eivät toimi, joten suosittelen kokeilemaan muita keinoja. Kasvojenkohotus ja vähän botoxia, niin olosi tuntuu upealta! Sitten löydät myös kivan miehen! kirjoittaja totesi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jakoi kommentin esimerkkinä naisiin kohdistuvista paineista

Paulina jakoi kuvan kommentista, koska hän halusi näyttää, millaisten asioiden kanssa ikääntyvät julkkisnaiset joutuvat päivittäin olemaan tekemisissä. Paulina ei ole teetättänyt itselleen kauneuskirurgisia operaatioita tai ottanut pistoshoitoja. 

Paulina korosti, että hän ei jakanut kommenttia siksi, että kaipaisi faneiltaan tsemppausta. Hän ei loukkaantunut viestistä vaan halusi sen jakamalla osoittaa, miten nyky-yhteiskunta suhtautuu naisten ikääntymiseen.

– Tällaiset kommentit eivät todellakaan ole niin suureksi avuksi kuin kirjoittaja ilmeisesti luuli, Paulina totesi ilmeisesti sarkastisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Vakavasti puhuen tämä on juuri sitä, mitä me kokeneemmat naiset joudumme kestämään kaiken aikaan. Samaan aikaan meitä käsketään olemaan kiitollisia siitä, että voimme elää pitkään ja samaan aikaan meitä halveksutaan siitä, että kehtaamme antaa iän näkyä.

Paulinan mielestä kommentti osoittaa sen, miksi julkisessa keskustelussa pidetään rohkeana vetona sitä, että joku antaa iän näkyä.

Sai sympatiaa Instagramissa

Julkaisun kommenteissa Paulinaa kiiteltiin siitä, miten hän suhtautui saamaansa viestiin. Instagramin käyttäjät pyörittelivät silmiään myös sille, miten kommentoija näytti olettavan Paulinan tarvitsevan rinnalleen miestä.

– "Sitten löydät itsellesi kivan miehen". Ikään kuin sen pitäisi olla jokaisen naisen päätavoite, huokasi joku.

– Tuo mies on esimerkki siitä, mikä tässä maailmassa on pielessä, kommentoi eräs.

– Voi luoja, miten väärä ja epäkohtelias kommentti. Olet kaunis sekä sisäisesti että ulkoisesti! kirjoitti kolmas.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat