"Maailman kuumin isoäiti" paljastaa kolmen minuutin luottokikkansa: "Se on nuoruuden lähteeni"

Australialainen maailman kuumimmaksi isoäidiksi tituleerattu Gina Stewart uskoo kylmähoidon olevan nuorekkuutensa salaisuus.

Australiasta kotoisin oleva Gina Stewart  nousi pari vuotta sitten otsikoihin kilpailtuaan Maxim's Finest Australia -kauneuskilpailussa selviten finaaliin asti. Tuolloin 47-vuotias Stewart sai runsaasti huomiota, koska hän lähes peittosi nuoret kilpailijansa siitä huolimatta, että on jo isoäiti.

Nykyään 49-vuotias Gina ei edelleenkään epäröi esitellä nuorekasta ulkomuotoaan esimerkiksi paljastavissa bikinikuvissa sosiaalisessa mediassa. Maailman kuumimmalla isoäidillä on Instagram-tilillään yli 255 000 seuraajaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

3 minuutin kikalla nuorekas ulkonäkö?

Taannoin Gina, neljän lapsen äiti ja yhden isoäiti, paljasti tilillään oman kolmen minuutin luottokikkansa, joka sometähden mukaan on hänen nuorekkaan ulkonäkönsä salaisuus. Nainen käy nimittäin kryoterapiassa eli kylmähoidossa, jossa tulee sietää muutama minuutti -110 astetta. Kylmähoitoa voi antaa koko keholle tai paikallisesti.

Nestemäistä typpeä hyödyntävä kylmähoito voi auttaa muun muassa lihasten palautumisessa, lihaskipujen vähentämisessä, unenlaadun parantamisessa, mutta myös iho-ongelmissa. Hoitoa on saatavilla Suomessakin tietyissä paikoissa.

– Kryoterapia on ykköshoitoni. Uskon vankasti, että se on syy siihen, miksi minusta tuntuu ja miksi näytän virkistyneeltä. Se on nuoruuden lähteeni, Gina kertoi australialaisen News.com.au-sivuston haastattelussa.

Ginan kauneuskikasta uutisoi myös Fox News.

Videolla Gina esittelee kylmähoitokäyntiään. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kolme minuuttia kaksi kertaa viikossa

Gina kertoo käyneensä kolmen minuutin kylmähoidossa jo vuoden verran kahdesti viikossa ja aikoo käydäkin niin kauan kuin mahdollista. Nainen kokee hoidon tekevän hyvää iholle, mutta myös polttavan kaloreita sen vaikuttaessa myös aineenvaihduntaan.

Alun perin Gina oli aikeissa kokeilla kylmähoitoa, koska oli kuullut, että se voisi auttaa ahdistukseen. Muut hyödyt kuultuaan hän oli vakuuttunut siitä, että hoitoa kannattaisi kokeilla.

Kryoterapia ei ole kuitenkaan ainoa naisen nuorekasta ulkonäköä ylläpitävä keino. Gina kertoo esimerkiksi ruokavalionsa sisältävän proteiinirikasta ruokaa, eikä lainkaan alkoholia. Uskomattomasta ulkonäöstään huolimatta Gina  vakuuttaa, ettei kokeilisi Botoxia. Sen sijaan hän hoitaa ihoaan ruusunmarjaöljyllä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat