Mainos

Oinas on johtaja, Vaaka tyylikkäin – mitä horoskooppimerkkisi kertoo tavastasi olla äiti?

Netmums-sivusto listasi horoskooppimerkit ja niiden vaikutukset äitiyteen. Lue oma äitihoroskooppisi – mutta älä ota sitä liian vakavasti!

oinas (1)

Oinas

Oinas on porukan johtaja, joka on leikkikentälläkin pukeutunut rohkeaan punaiseen. Hän on raisu, eikä kestä laimeaa menoa. Keksit lapsillesi jatkuvasti hauskaa tekemistä. Muut äidit pitävät sinua hieman pelottavana, kun kävelet riuskasti heidän ohitseen vaunuja työnnellen, kahdeksan sentin korot jalassasi.

Pidät aina puolesi, myös silloin, jos vastassa on lapsesi opettaja. Lasten puolesta taisteleminen on geeneissäsi, muttet myöskään siedä huonoa käytöstä heiltä. Lapsesi oppivat pian tottelemaan silloin, kun pinnasi loppuu. Vaikka kasvat lastesi rinnalla aikuisemmaksi, he eivät kyseenalaista johtajuuttasi.

Osaat kannustaa lapsia ja varmistat, että he eivät tuhlaa potentiaaliaan. Kun lapsesi ovat menestyneet elämässä, voit rentoutua – ainakin siihen asti, että saat lapsenlapsia…

härkä

Härkä

Ymmärrät, mistä vanhemmuudessa on kyse: ihanasta, hemmottelevasta hoivasta! Olet aina varustautunut pienillä välipaloilla, ja kotonasi vallitsee harmoninen, lämmin rutiini.

Olet moderni, ja esittelet mielelläsi elämääsi Instagramissa. Nautit kauniista asioista. Suurimman osan ajasta olet rento ja rauhallinen, mutta kun hermosi menevät, perheen kannattaa hakeutua bunkkeriin – suuttuessasi räjähdät kunnolla!

Olet toisinaan itsepäisempi kuin kaksivuotias uhmaikäinen. Kun tunnet maailman kaatuvan, pidä pieni tauko ja kysy itseltäsi, onko maailmanloppu todella tulossa, jos lapsi ei syö kurkunpalaansa?

Lapsesi arvostavat sinua, ja arvostus vain lisääntyy heidän kasvaessaan!

kaksoset (2)

Kaksoset

Sinä osaat kantaa taaperoa yhdellä kädellä ja tekstata toisella! Olet puiston nuorekkain äiti, jota luullaan usein lapsenvahdiksi. Olet loistoäiti, sillä sydämessäsi olet kuin pikkulapsi: ymmärrät, kun lapsi keskittyy minuutin palikkaleikkeihin, sitten kaksi maalaamiseen.

Vaikka kyttäät puhelintasi, et laiminlyö lapsiasi. Olet aina valmis ottamaan vastaan seuraavan siistin jutun, jota voitte yhdessä harrastaa.

Lapsesi tietävät jo, että jokainen päivä taloudessanne on erilainen. Antaudut ideoillesi ja työtehtävillesi niin, että juokset usein pää kolmantena jalkana projektista toiseen. Nautit juoruilusta, ja tiedät, kuka lapsen koulukavereista teki mitä, kenenkin kanssa. Vanhempainillassa olet tähti.

Kun lapsesi kasvavat, he saattavat alkaa hävetä ”coolia äitiään”. Älä pahastu tästä!

rapu (2)

Rapu

Katselet ahdistuneena, kun lapsesi kiipeää kiipeilytelineessä. Olet hyvin äidillinen, ja rakastat lapsiasi valtavasti. Äitiytesi on tunnepitoista. Olet itsekin hyvin mielikuvituksekas, ja ymmärrät lastesi vilkasta mielikuvitusta.

Olet jopa hieman riippuvainen lapsistasi, ja ahdistut, jos lastenhoitajana toimiva tätisi ei teekään asioita juuri siten, kuten sinä olisit ne tehnyt. Mielialasi heilahtelevat helposti!

leijona (1)

Leijona

Sinä olet äideistä se, jonka ympärille muut kokoontuvat kuuntelemaan tarinoita hurmioituneina. Olet äänekäs, ylpeä ja dramaattinen.

Huolehdit lapsistasi leijonaemon voimalla. Varmistat, että lapsesi pääsevät eturiviin kaikissa elämän kokemuksissa. Annat lapsen maalata keittiössä paperin lisäksi pöytään, koska se ruokkii luovuutta.

Osoitat mieltäsi hiljentymällä, eikä kenellekään huoneessa voi jäädä epäselväksi, millä tuulella olet.  Otat mielelläsi osaa koulun toimintoihin, mutta jos asiat menevät pieleen, sataa ryhtyä dramaattiseksi.

Lapsesi rakastavat sinua, mutta oppivat taatusti muljauttelemaan silmiään  dramaattisuudellesi jo varhain!

neitsyt (1)

Neitsyt

Lapsesi ovat muiden äitien kateuden kohde: aina ihastuttavia, valmiina ja upeina. Olet uskomaton äiti, joka osaa rakentaa lapsille rajat ja rakenteet, joiden avulla heistä kasvaa ihania aikuisia. Olet terveysintoilija ja tarkista ainesosaluettelot ruoista, joita syötät lapsillesi. Osaat piilottaa vihanneksia lapsen ateriaan vaivatta.

Olet aktiivinen ja kannustat lapsiasi uteliaisuuteen. Et kuitenkaan kestä sitä, jos kaikki ei menekään putkeen. Saatat huolehtia turhista ja käyttää pitkiä aikoja lapsesi opettajan pätevyyden pohtimiseen.

Vaatimustasosi on korkea, ja siksi vaikutat toisinaan hieman tuomitsevalta. Se ei tosin johdu haihattelusta – olet uskomaton äiti ja tiedät sen.

vaaka (2)

Vaaka

Sinut bongaa helposti äitijoukosta: olet parhaiten pukeutunut! Nautit kauniista asioista ja olet tehnyt äidistä glamouria henkivän projektin. Osoitat lapsillesi auringonlaskua ja kehotat heitä nauttimaan kauneudesta ympärillään. Kumppanuus on sinulle tärkeää, etkä koskaan unohdu lastenkasvattamiseen niin pitkäksi aikaa, että parisuhde jäisi huomiotta.

Haet tasapainoa koulutyön ja leikin välille. Jos et pääse tasapainoon elämässäsi, kasvatustyylisi saattaa muuttua epäjohdonmukaiseksi. Joskus keskityt mukaviin asioihin niin paljon, että unohdan olla johtaja ja pomo, siis äiti, lapsillesi.

Lapsesi palvovat sinua ja sitä ihastuttavaa elämää, jonka olet heille tarjonnut.

skorpioni (1)

Skorpioni

Olet intensiivinen ihminen, ja tuot saman intensiivisyyden myös äitiyteen. Muut äidit jännittävät seuraasi, kunnes oppivat tuntemaan sinut.

Äitiytesi on täynnä uskomattomia onnenhetkiä ja kamalia alakulon alhoja, mutta sinä nautit elämästäsi juuri sellaisena. Tahtosi on voimakas, ja voitat taatusti väittelyt teini-ikäisesi kanssa. Et siedä minkäänlaista ryppyilyä jälkikasvuasi kohtaan, ja käyt taatusti toimeen, jos hänen opettajansa käyttäytyy asiattomasti.

Joskus äitiytesi lipsahtaa kontrolloivan puolelle – pysy siis tarkkana! Älä esimerkiksi elä lastesi ystävyyssuhteita, vaan anna heidän elää omaa elämäänsä.

jousimies (1)

Jousimies

Äitiys on sinulle seikkailua. Matkustelet paljon ja otat lapsesi mukaan – luonnollisesti! Varmistat, että lapsesi oppii muutakin kuin opetussuunnitelman mukaisia tietoja. Kerrot hänelle, mistä ruoka tulee, tai miten sushia valmistetaan.

Olet hieman epäjärjestelmällinen, ja joskus se saattaa ärsyttää muita. Saatat myös lörpötellä muiden asioita eteenpäin epähuomioissasi. Onneksi olet niin hauskaa ja mahtavaa seuraa, että saat pian anteeksi!

Olet juuri se vanhempi, joka nolaa lapsensa viattomaksi tarkoitetuilla Facebook-kommenteillasi tai antaumuksellisella seksuaalisuuskasvatuksellasi, joten he kasvattavat paksun nahan jo ajoissa.

kauris (1)

Kauris

Et pelkää kovaa työtä, ja oletkin varsinainen uraohjus – tai äärimmäisen omistautunut kotiäiti.

Äitiys on sinulle työ, jossa olet loistava. Teet ruokaa kotona, silität lasten vaatteet, valvot läksyjen tekoa ja tarkistat, että tehtävät on tehty kunnolla. Kun lapsesi menee kouluun, sinä ryntäät vanhempainiltoihin ja vapaaehtoiseksi kaikenlaiseen koulun toimintaan.

Organisointikykysi ovat uskomattomat. Muut voivat ahdistua täydellisestä äitiydestäsi. Myös lapsesi voivat kapinoida sinua vastaan, jos et tajua hellittää ohjaksia välillä. Toisinaan hupi voi siis voittaa hyödyn!

vesimies (1)

Vesimies

Olet ainutlaatuinen, organisoitu äiti, jonka lapselta ei jää puuttumaan mahdollisuuksia. Sinulta saa sekä ideoita että inspiraatiota: et kopioi muiden tyyliä, vaan keksit omat juttusi. Seuraat siisteimpiä äitibloggaajia, joista muut eivät ole kuulleetkaan, ja some-tilisi kuhisevat elämää.

Et ole lainkaan kontrolloiva, suorastaan päinvastoin. Olet myös innokas aktivisti, joka ei kestä maailman vääryyksiä. Varmista, ettet uppoudu maailmanlaajuisiin asioihin niin, että äitiyden pienet asiat jäävät sinulta huomaamatta Vaikka sinä et nauttisi rutiineista, lapsille ne ovat hyödyllisiä.  

Lapsesi saavat sinulta arvokkaita oppeja siitä, että rakkaus, ymmärrys ja suvaitsevaisuus ovat elämässä tärkeitä.

kalat (1)

Kalat

Olet kaunis sisäisesti ja ulkoisesti. Olet hyvin herkkä vauvasi suhteen ja tuntuu, että välillänne on erityinen psyykkinen yhteys. Voisit tuijottaa lastasi rakastavasti tuntikausia!

Uppoudut lapsen mielikuvitusmaailmaan mielelläsi. Huolehdit myös muista äideistä, olethan empaattinen ja rakastat kuulla muiden huolista.

Olet toisinaan unohtelevainen, mutta muut näkevät herkän luontosi ja antavat anteeksi. Olet niin läheinen lastesi kanssa, että toisinaan se on jo liikaa: missä he alkavat, ja sinä loput? Saatat sortua manipuloimaan lapsesi tunteita huokailemalla ”mene vain ulos, kyllä minä pärjään…” tai itkeä, kun lapsellesi tapahtuu jotakin surullista – ja niinpä hän joutuukin lohduttelemaan sinua. Muista siis antaa lapsesi elää oma elämäänsä!

Mistä sinä löydät onnea?

1:26

Lähde: Netmums.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.