Miten selviäisit kauhuelokuvasta? Horoskooppimerkkisi paljastaa!

Oletko juuri se hölmö, joka pakenee murhaajaa yläkertaan, vai laitatko tappajan anelemaan armoa? Horoskooppisi kertoo paitsi rakkauselämäsi, myös sen miten selviäisit kauhuelokuvasta. 

Jos moottorisahamurhaaja vaanii ovesi takana, mitä teet? Horoskooppimerkkisi paljastaa sinusta enemmän kuin arvaatkaan. 

Oinas

Tiedätkö sen tyypin, joka menee katsomaan, mitä ääntä ullakolta kuuluu? Se olet sinä. 

Todennäköisesti kuolet ensimmäisten joukossa, sillä olet seikkailunhaluinen ja haluat tietää asioista enemmän kuin on tervettä. 

Härkä

Selviät melkein hengissä, mutta härkäpäisyytesi koituu lopulta kohtaloksesi: kun joku ehdottaa pakoreittiä, sinä pohdit, että painuhan hemmettiin siitä määräilemästä. 

Käytännöllinen neitsyt pysyttelee katsomossa. 

Kaksoset

Kuolet ensimmäisenä. Näet yleensä aina vain ihmisten hyvät puolet ja todennäköisesti yrität kaveerata murhaajan kanssa.

Ei hyvä. 

Rapu

Sinulla on hyvät mahdollisuudet selviytyä loppuun asti, mikäli olet hyvässä seurassa – skorpioni voisi esimerkiksi olla suureksi avuksi. 

Yksin tulet kuitenkin ryssineeksi hommat aika pahasti.

Leijona

Olet murhaaja. Kukaan ei ole huomionhakuisempi kuin leijona ja mikä on muka parempi tapa olla katseiden ykkönen?

Jos haluat selviytyä hengissä, yritä hankkiutua ensimmäiseksi eroon skorpionista – hän on todennäköisesti sinua vastassa viimeisessä taistelussasi. Hänestä on kiinni, joudutko vankilaan, manalan maille vai sitten palmujen alle punomaan uusia juonia. Muista ihmisistä ei ole sinulle vastusta. 

Neitsyt

Neitsyen ei tarvitse selviytyä kauhuelokuvasta, sillä hän ei ole mukana koko hommassa. Hän on aivan liian käytännöllinen ja pikkutarkka moiseen. 

Voisitko muka kuvitella itsesi eksyneenä pimeälle metsätielle, tai hankkivasi ränsistyneen mökin keskeltä ei-mitään?

Aivan. Olet todennäköisesti kotisohvalla katsomassa muiden sekoiluja. 

Vaaka

Vaaka todennäköisesti selviää, sillä hän on niin käsittämättömän mukava – kuka muka tappaa sipsejä tarjoavan vompatin? Lisäksi vaa'at ovat hyvin älykkäitä, joten he todennäköisesti keksivät keinon livahtaa pakoon. 

Skorpioni

Skorpioni on ehdottomasti selviytyjien joukossa! Skorpionit ovat juonittelevia ja juuri sopivan ilkeitä, minkä lisäksi he kykenevät seksikkyydellään viettelemään murhaajan petipuuhiin. 

On myös hyvin mahdollista, että liittoudut leijonan kanssa murhahommiin, mikäli olet joutunut pahoille teille. 

Jousimies

Jousimiehet ovat hauskoja vitsiniekkoja ja mikä onkaan hauskan vitsiniekan kohtalo, joka ikisessä kauhuelokuvassa?

Jep – kuolet todennäköisesti ensimmäisenä, mutta onneksi sentään nauraen. 

Kauris

Kauris on vastuuntuntoinen ja kunnianhimoinen, mutta suuttuu helposti. Tämän vuoksi hän ei ole aina erityisen miellyttävä henkilö. 

Kauris todennäköisesti suuttuu elokuvan alussa liian hitaasti kävelevälle mummolle tai pienelle koiralle. Kun murhaaja päästää kauriin päiviltä, koko katsomo hurraa. 

Vesimies

Vesimiehet haluavat auttaa muita ja harrastavat hyväntekeväisyyttä aina ja kaikkialla. 

Jos siis yksinäinen liftari seisoo pimeän tien varressa tai hieman oudolta näyttävä lapsi pyytää hyppäämään kaivoon, he haluavat auttaa. Ja me kaikkihan tiedämme, miten siinä käy. 

Kalat

Kalat ovat luovia ja älykkäitä lahjakkuuksia, mutta saavat harvoin ansaitsemaansa huomiota. Kauhuleffassa tämä on kuitenkin hyvä asia, sillä he onnistuvat pysyttelemään näkymättömissä aina loppumetreille asti ja sen jälkeen käyttämään luovuuttaan hyväkseen. 

Lue myös:

    Uusimmat