TOP 3: Mitä eri tähtimerkit haluavat elämältä? Lue oma horoskooppisi

Mikä on kaikkein tärkeintä eri tähtimerkeille tässä elämässä? Lue oma horoskooppisi!

Mitkä asiat ja tavoitteet ovat tärkeitä eri tähtimerkille? Ota selvää, mitä oma horoskooppimerkkisi haluaa elämältä.

1) Hyväksyntää.

Neitsyt-tähtimerkki on luotettava ja rehellinen. Kuitenkin monet saattavat tulkita kriittistä Neitsyttä väärin, ja tästä syystä Neitsyt kaipaakin kahta kauheammin hyväksyntää ja tunnetta siitä, että hän kuuluu porukkaan. Neitsyt tuntee olonsa turvalliseksi ja rauhalliseksi, kun hänen ympärillään on ihmisiä. Hän viihtyy oikein mainiosti taustalla, ei niinkään parrasvaloissa.

2) Järjestystä.

Neitsyt on perfektionisti, joka nauttii siitä, että asiat ovat järjestyksessä ja menevät hänen toivomallaan tavalla ja tahdilla. Hän ahdistuu epäjärjestyksestä, joten Neitsyt suosiikin aikatauluja, kalentereita, tehtävälistoja – mitä tahansa, mikä pitää hänet ajan tasalla.

3) Ihailua.

Analyyttinen Neitsyt kaipaa kumppania, joka seisoisi hänen rinnallaan koko loppuelämän, toisi turvaa ja hyväksyntää. Vaikka Neitsyt saattaa vaikuttaa itsenäiseltä ja itsevarmalta, hän kaipaa kovasti ihailua ja saattaa haaveilla salaa omasta Prinssi Rohkeasta.

1) Rohkeutta omiin mielipiteisiinsä.

Vaaka on erittäin ihmisrakas, joskus jopa liiankin. Hän saattaa olla jopa riippuvainen seurasta, toisten mielipiteistä, mikä saattaa viedä hänen itsenäisyydeltään siivet. Siksi Vaa’alle onkin äärimmäisen tärkeää oppia kuuntelemaan omia ajatuksiaan, tuntemuksiaan ja luottamaan omiin mielipiteisiinsä.

2) Kaunista materiaa.

Vaaka ei välttämättä ole pinnallinen, mutta hänen silmäänsä miellyttää suuresti kauniit asiat, tavarat ja vaatteet. Vaaka kaipaakin ympärilleen kauniita esineitä, jotka saavat hänet myös tuntemaan olonsa naiselliseksi.

3) Rauhaa.

Meditatiivinen Vaaka kaipaa tasapainoa niin ystäviensä, työtovereittensa kuin perheensä kanssa: hän aistii vahvasti muiden ihmisten ajatustenjuoksut ja tunnetilat. Vaaka kaipaakin ympärilleen rauhaa ja tasapainoa, jotta hän voisi hyvin itsekin.

1) Ilmaista itseään

Intohimoinen Skorpioni haluaa ilmaista itseään tavalla tai toisella: toisin sanoen hän haluaa jättää jäljen itsestään. Skorpioni onkin omiaan näyttelemään ja laulamaan – tai vähintäänkin hän innokas tekemään niin. Lisäksi Skorpioni kaipaa vapautta sen monissa muodoissaan: vapautta ilmaista itseään, mennä ja tulla kuten huvittaa.

2) Huomiota.

Skorpioni huokuu vetovoimaa, ja tämä kaipaakin huomiota ekstramäärän niin töissä, kuin ystäviltään ja kumppaniltaan. Huomionhaku voi mennä jopa niin pitkälle, että Skorpioni haluaisi olla julkisesti esillä. Huomion tavoittelu toimii Skorpionille rohkaisuna, jonka hän assosioi myös vahvasti kunnioitukseen ja rakkauteen.

3) Löytää elämän tarkoituksen.

Syvällinen Skorpioni saattaa hukkua välillä omiinkin ajatuksiinsa. Hän pohtii elämän tarkoitusta ja saa päänsä pyörälle miettiessään ääretön maailmankaikkeutta. Skorpioni etsiikin elämäntarkoitusta erittäin hanakasti, ja löytäessään sen hän kokee olevansa kokonaisempi kuin koskaan.

1) Löytää päämääränsä.

Jousimies kaipaa ja etsii syitä elämälle: miksi me olemme täällä, mikä minun tehtäväni on? Jousimies käyttääkin paljon aikaa itsetutkiskeluun, jotta hän löytäisi oman polkunsa, ymmärryksen tätä kaikkea kohtaan, ja saattaa jopa pohtia, onko hän tehnyt elämässään oikeita valintoja.

2) Turvatun työpaikan.

Moniosaajana eläväinen Jousimies on mainio työntekijä, joskin malttamaton. Jousimiehen olisikin tärkeää löytää miellyttävä työpaikka, jossa hän myös jaksaa toimia vuodesta toiseen: muutoin vaarana on, että Jousimies pomppii työstä toiseen, ja saattaa jäädä jopa ilman töitä etsiessään jotain uutta.

3) Vapautta.

Jousimies on utelias ja kovin kiinnostunut, mitä maailmalla tapahtuu. Jousimies onkin avoin uusille kokemuksille ja kaipaa seikkailuita helpottaakseen stressiä ja tylsyyttä. Jousimies kaipaakin vapautta ja itsetutkiskelua, erittäin paljon omaa aikaa.

1) Oppia olemaan tasaisempi.

Kauris on hyvin ahkera, mutta hermostunut ja jokseenkin kyyninenkin, ja saattaakin siinä samassa jättää muut kanssaihmiset ja heidän tunteensa huomiotta. Tästä syystä Kauriin tulisi pyrkiä olemaan tasapainoisempi ja jopa ystävällisempi. Kauris pyrkii saavuttamaan menestystä, vaikutusvaltaa ja jopa rahaa. Se luo hänelle turvantunteen.

2) Täydellisen työpaikan.

Ahkera ja salaa kunnianhimoinen Kauris etsii kuumeisesti sitä oikeaa – nimittäin työpaikkaa. Kauris olisi maailman onnellisin, jos hän löytäisi työn, jossa hän voi menestyä, edetä urallaan ja saada vieläpä oikein hyvää palkkaa. Hän suhtautuu työhönsä erittäin intohimoisesti ja saakin siitä paljon tyydytystä.

3) Löytää kumppanin ja kumppanuutta.

Vaikka Kauris onkin urakeskeinen, hänkin kaipaa tukea, vielä suurissa määrin. Kauriille ideaalitilanne olisi loistava työpaikka sekä kumppani, joka tukee häntä hänen kaikissa päätöksissä, kuuntelee ja neuvoo. Älä enää rakastu raukkoihin!

 1) Menoa ja meininkiä.

Vapauttaan rakastava Vesimies ei suostu kangistumaan kaavoihin, vaan haluaa olla valmis lähtemään vaikka siltä istumalta maailmanympärysmatkalle. Vesimiehessä on  huoletonta energiaa, ja hän kaipaakin menoa ja meininkiä ympärilleen. Ainakin teoriassa hänen täytyy olla tietoinen siitä, että niin halutessaan hän on vapaa lähtemään – minne vain.

2) Hauskuutta.

Vesimies on vahva ja voimakas hahmo, johtaja-ainesta. Visionäärinä Vesimies kaipaa kuitenkin huumoria ja hassuttelua, jotta elämästä ei tulisi liian yksitoikkoista. Kunnon naurut ovat Vesimiehelle arvokas voimavara.

3) Oppia kuuntelemaan myös sydäntään.

Vesimies harvemmin menee elämänsä aikana naimisiin, sillä hän kokee avioliiton jokseenkin vangitsevana ajatuksena.  Vesimies kuunteleekin monesti muissakin elämäntilanteissa enemmin päätään kuin sydäntään. Vesimiehelle tekisi kuitenkin hyvää välillä pysähtyä kuuntelemaan mitä sydän sanoo.

1) Tyyneyttä.

Kalat kaipaa ympärilleen seesteisyyttä ja tyyneyttä, joka auttaa tätä avaamaan sielunsa luovuudelle. Ikävä kyllä Kalat on myös usein siivoton: siksi olisi tärkeää tehdä omasta ympäristöstään mieluinen, jossa hänen luovuutensa lepää. Mutta jos boheemikaaos tuntuu hyvältä, suo se itsellesi.

2) Saada näyttää tunteensa.

Herkkä Kalat kaipaa kovasti kehuja: hänen mielialansa voivat heitellä ylös ja alas, ilosta surun pohjamutiin. Kalat kuitenkin haluaa näyttää tunteensa, eikä ala peitellä niitä. Kalat voikin huomattavasti paremmin, jos hän ei estä itseään kokemasta niin vahvasti.

3) Henkisyyttä.

Intuitiivinen Kalat pyrkii saavuttamaan henkisen tasapainon, vaikka joskus tunteiden viemänä se on vaikeaa. Kalat ovat kiinnostuneita kaikista henkimaailman asioista ja usein itse kokevat yliaistillisia kokemuksia. Ole rehellinen itsellesi ja tunteillesi, mutta älä kuitenkaan sukella liian syvälle fantasiamaailmaasi.

Toimintaa.

Vaihtelunhaluinen Oinas kaipaa toimintaa ja ihmisiä ympärilleen. Jos vanha ympäristö alkaa käydä tympeäksi, Oinas on valmis vaihtamaan maisemaa. Oinas on se, joka on varmaan elämässään hypännyt benjihypyn - tai olisi ainakin valmis tekemään niin.

Positiivisuutta.

Oinas ajattelee kaiken positiivisen kautta, eikä siedä niitä, jotka eivät tee samoin. Oinaan mielestä elämä on yksinkertaista ja helppoa, jos siihen vain osaa asennoitua niin. Huolet ja murheet eivät ole häntä varten. Oinas on älykäs ja erittäin kunnianhimoinen: siksi hän pärjää työssä kuin työssä. Asenne ratkaisee.

Opetella olematta niin itsepäinen.

Tulisen Oinaan kannattaa opetella olemaan tasaisempi ja rauhallisempi: älä ärsyynny niin helposti! Oinaan onkin tärkeää oppia ottamaan myös kritiikkiä vastaan.

1) Ajatella itse omilla aivoillaan.

Vahvatahtoinen Härkä haluaa olla itse vastuussa itsestään, mutta joskus laiskuus voi piinata tätä tähtimerkkiä, jolloin on tärkeää ottaa itseään niskasta (tai sarvista) kiinni. Siksi esimerkiksi töiden tekeminen saattaa tuntua paikoin pakkopullalta, vaikka vankkumattomana Härkä menee läpi vaikka harmaan kiven saavuttaakseen haluamansa. Kun Härkä jaksaa ajatella itsenäisestä, hän myös ottaa herkemmin vastuuta.

2) Panostaa kotiin.

Härkä on nautiskelija, joka rakastaa kokkaamista – ja ennen kaikkea syömistä. Koti on Härälle pyhä paikka, johon Härkä myös panostaa. Se näkyy sisustuksessa, väreissä ja ennen kaikkea mukavuudessa.

3) Iloita pienistä asioista.

Maanläheinen Härkä osaa nauttia yksinkertaisista perusasioista: omasta kumppanista kainalossa, perinteistä ja kodista. Vapaa-aika kuluisi mieluusti omalla sohvalla sipsejä syöden ja televisiota katsoen.

1) Hauskan elämän

Kaksoset-tähtimerkki haluaa nauttia elämästä: ja elämän pitää olla hauskaa! Päämääränä on nauttia jokaisesta päivästä niin kuin se olisi viimeinen. Kaksoset eivät kielläkään itseltään huvituksia, ja esimerkiksi shoppailuunkin voi sujahtaa aikamoinen rahamäärä alta aikayksikön.

2) Olla itsenäinen ja vapaa

Kaksoset ovat oikeita tuulispäitä, jotka haluavat nähdä ja kokea kaiken. Siksi Kaksoset-tähtimerkki tarvitsee tunteen siitä, että hän on vapaa ja itsenäinen, eikä mikään voi pysäyttää häntä. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteivät Kaksoset voisi löytää itselle kumppania tai perustaa perheen.

3) Oman tilan.

Kaksoset tarvitsevat omaa tilaa ja aikaa, jossa hän voi vapaasti ilmaista itseään. Siksi olisikin hyvä, että Kaksosten kodista löytyy ylimääräinen työhuone, jonka voi pyhittää kokonaan hänelle. Kaksoset nauttivat lukemisesta ja pohdiskelusta, joten oma tila on erittäin tarpeen.

1) Täydellisen kumppanin.

Romantikkona Rapu kaipaa rinnalleen turvallisen kumppanin, joka seisoo Ravun rinnalla tuli mitä vain eteen. Rapu haluaa tulla pelastetuksi, vaikka onkin vahva persoona. Seurustelijatyyppinä Rapu on onnellisin, kun hänen rinnallaan kumppani. Ensin Ravun täytyy kuitenkin oppia tuntemaan itsensä, jotta voisi nauttia parisuhteen parhaista puolista.

2) Kodin ja perheen.

Rapu haaveilee jo nuoresta pitäen perheestä, omasta jälkikasvusta ja kodista. Ravussa piilee sellainen kodinhengetär, joka on omiaan ylläpitämään huushollia. Hoivaamisvietti on Ravulla verissä, ja hän haluaa myös päästä toteuttamaan tätä osaa itsessään.

3) Luoda jotain kaunista.

Rapu on usein myös erittäin taiteellinen. Herkkyys heijastuu kyvyssä luoda kauneutta niin taiteessa kuin arjen askareissakin: esimerkiksi kokkaaminen on Ravulle suurta taidetta.

1) Olla johtohahmo.

Valovoimainen Leijona on omiaan työelämässä. Leijona tahtoo loistaa pääosassa, ja siksi hän olisi omiaan johtotehtävissä, jossa hän voi myös pitää kaikki langat käsissään (ja ehkä ottaa myös kunnian). Leijona on onnellinen, kun hän saa asettaa tavoitteita sekä tehdä omat sääntönsä.

2) Tuntea itsensä valovoimaiseksi.

Parrasvaloissa paistatteleva Leijona kaipaa paljon aktiviteetteja, menoa ja meininkiä, jotta hän tuntisi itsensä eläväiseksi. Hän rakastaa juhlia ja muita tilaisuuksia, joissa hän saa paljon huomiota. Näin Leijona tuntee olonsakin mukavammaksi: hän on tosin paikka paikoin liiankin riippuvainen ihmisten huomiosta.

3) Kunnioitusta.

Leijona vetää herkästi huomion puoleensa, ja osaakin olla energinen, jopa hauska. Mutta jos astut tämän tähtimerkin varpaille, tiedossa on kaameaa karjuntaa. Leijona ei siedä sitä, jos häntä mollataan tai jopa kritisoidaan – hän haluaa osakseen kunnioitusta. Opettele kuitenkin ottamaan palautetta vastaan.

Seuraa MTV Lifestylea Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä!

 

Lue myös:

    Uusimmat