Mainos

Mursiko hän sydämesi? Horoskooppimerkkisi kertoo, miten selviät erosta

Thoughtcatalog.com listasi tavat, jolla eri horoskooppimerkit selviävät erosta. Tunnistatko itsesi?

Vesimies

Irrottaudut tilanteesta eron jälkeen mahdollisimman äkkiä. Lopulta avaudut tunteistasi perheelle ja ystäville. Sinun on vaikeaa päästää ihmisestä irti, ellet saa puhua aiheesta ja tehdä työtä eron hyväksymisen eteen.

COLOURBOX15099507

Kalat

Etsit uuden tv-sarjan ja katsot sitä ahmien. Käärit itsesi peittoon ja hautaudut lohturuoan viereen sohvalle.

COLOURBOX15099642

Oinas

Eron jälkeen ryntäät impulsiivisiin seikkailuihin, jotta voisit unohtaa rakkauden yhtä vauhdikkaasti kuin lemmen alkuhuuma aikoinaan roihahti Teet mitä tahansa, kunhan tekeminen pitää ajatukset pois Hänestä: benji-hyppy, uusi harrastus, jopa lemmikin hankkiminen on mielessäsi.

COLOURBOX15099534

Härkä

Ympäröit itsesi perheellä ja ystävillä, sillä haluat tuntea olosi turvalliseksi samalla, kun keräilet murtuneen sydämesi palasia. Hemmottelet itseäsi vaahtokylvyin ja herkkuruoka-annoksin, jotta eroaminen olisi helpompaa. Ostat itsellesi lahjan, jota olet halunnut jo kauan.

COLOURBOX15099675

Kaksoset

Lähdet kavereiden kanssa ulos, vaikket oikeastaan haluaisi. Tiedät, että ihanat hetket hauskojen ihmisten ympäröimänä ovat ainoa tapa toipua. Hankit myös suuren muutoksen elämääsi: suuntaat kampaajalle tai parturiin, tai alat kytätä uutta asuntoa.

COLOURBOX15099590

Rapu

Deletoit ex-rakkaan heti puhelimestasi ja poistat elämästäsi kaikki jäljet hänestä. Tiedät, että ilman suursiivousta et voi päästää hänestä irti! Järjestelet tapaamisia ystävien kanssa, koska kaipaat energiaa, jota hyvistä ihmissuhteista saa.

COLOURBOX15099555

Leijona

Etsit asiaa, joka antaisi sinulle takaisin kontrollin tunteen: alat treenata kuumeisesti tai hakea uutta työpaikkaa. Haluat kokea saavutuksen tunnetta ja parantaa elämääsi.

COLOURBOX15099608

Neitsyt

Järjestelet koko elämäsi uudelleen, vaikka se ei oikeastaan ollut sekaisin. Siivoaminen kuitenkin rentouttaa, ja antaa sinulle sisäistä rauhaa. Et aluksi halua puhua kokemastasi erotuskasta kenellekään, mutta kun olet puunannut, siivonnut ja järjestellyt kylliksi, uskaltaudut avautumaan.

COLOURBOX15099700

Vaaka

Flirttailet kaikkien tyyppien kanssa, jotka viehättävät sinua edes hieman. Hemmottelet itseäsi teellä, joogalla tai uusilla vaatteilla. Saatat myös keskittyä töihin vimmaisesti, jotta menestys urarintamalla veisi ajatukset pois kipeästä erosta.

15099619

Skorpioni

Deletoit ex-rakkaasi elämästäsi täysin. Tiedät voivasi kuolla kupsahtaa mustasukkaisuudesta, jos saat tietää hänen tapailevan jotakuta uutta! Harrastat fyysisiä aktiviteetteja ja yrität niiden avulla poistaa turhautumisen ja kivun tunteet elämästäsi.

COLOURBOX15099665

Jousimies

Eron jälkeiset päivät tai viikot uskottelet itsellesi, että kaikki on hyvin. Kun olet hyväksynyt eron, uppoudut töihin ja sosiaaliseen elämääsi. Haluat pysyä kiireessä heräämisen hetkestä unen saamiseen asti.

COLOURBOX15099654

Kauris

Kun ero koittaa, muistat jokaisen hyvästä erosta kuulemasi neuvon – ja myös seuraat näitä ohjeita kuuliaisesti. Löydät tilanteesta synkkää huumoria, ja vitsailet aiheesta ystävillesi.

COLOURBOX15099575

Video: Mitä erosta voi oppia?

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.