Mikä saa sinut suuttumaan toden teolla? Horoskooppimerkkisi paljastaa!

Mikä saa leijonan karjumaan tai skorpionin nostamaan pistimensä esiin? Horoskooppimerkkisi paljastaa!

Mikä on paras tapa saada sinut näkemään punaista? Läheisesi tietävät sen taatusti, mutta osaatko itse arvioida itseäsi?

Leijona haluaa huomiota, mutta ei kestä kiittelyä ja skorpioni vihaa härskiä valehtelua – löytyykö oma heikkoutesi horoskooppimerkkisi kohdalta?

Oinas

Oinaat vihaavat keskeyttämistä! Puhu hänen päälleen, kun hän on keskellä mehukasta juttua, niin saat varmasti vihat päällesi. 

Härkä

Härät eivät pidä yllätyksistä, sillä he haluavat varautua kaikkeen ja olla aina tilanteen tasalla. 

Kaksoset

Tässä merkissä syntyneet eivät odota ketään eivätkä mitään! Erityisesti toisten myöhästely saa heidät näkemään punaista. 

Rapu

Ravut eivät voi sietää huonoja ystäviä, jotka eivät ymmärrä arvostaa heidän huolenpitoaan, luottamustaan ja rakkauttaan. 

Kalat eivät voi sietää ilkeitä ihmisiä. 

Leijona

Leijonat nauttivat huomiosta, mutta liiallinen kiittely ja mielistely saavat heidät nopeasti äkäisiksi. Ja sinä et halua kuulla tätä karjuntaa!

Neitsyt

Järjestelmällisellä neitsyellä on oma tapansa hoitaa työasiat, eikä niihin puututa. Paras keino suututtaa tämän tähtimerkin ihmiset on sekaantua heidän työtehtäviinsä tai vielä pahempaa – ottaa niistä langat omiin käsiinsä!

Vaaka

Vaaka vihaa epäreiluja ihmisiä ja tilanteita, tasapuolisuus on hänelle tärkeää niin pienissä kuin suuremmissakin asioissa. 

Kiusaamalla pienempiäsi saat vaa'an taatusti raivostumaan. 

Skorpioni

Skorpionille luottamus on kaikki kaikessa ja pieninkin viittaus epärehellisyyteen saa tämän pistäjän nopeasti kiukkuiseksi. Ja usko, ettei skorpionia kannata suututtaa, sillä hän pystyy tekemään elämästäsi melkoista helvettiä.

Jousimies

Jos seuraat jousimiestä kaikkialle, istut tiukasti hänen vieressään, etkä anna hänelle hetken rauhaa, saat jousimiehen kauhun ja kiukun valtaan – hänelle oma henkilökohtainen tila, vapaus ja yksityisyys ovat tärkeitä asioita. 

Kauris

Jos asetat kauriin naurunalaiseksi, tulet saamaan nopeasti hänen vihansa päällesi! Tämä ylpeä tähtimerkki inhoaa härnäämistä tai vitsin kohteeksi joutumista. 

Vesimies

Vesimies kuvittelee olevansa aina oikeassa ja eriävät mielipiteet saavat hänet raivon valtaan. Jos haluat painaa juuri oikeaa nappia, intä hänelle vastaan!

Kalat

Ole ilkeä! Tämä hyväsydäminen ja herkkä horoskooppimerkki ei voi sietää ilkeyttä ja se saa hänet nopeasti takajaloilleen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja