Mainos

Horoskooppisi paljastaa: Näin tapaat elämäsi miehen

Horoskooppimerkki voi ennustaa, kun sen oikean tulee tapaamaan.

Etsitkö vielä sitä oikeaa vai luuletko jo löytäneesi hänet?

Lue hauska ennustus siitä, miten tulet tapaamaan elämäsi miehen. Jos olet jo parisuhteessa: tapasitko nykyisen puolisosi, kuten horoskooppisi sanoo?

Katso myös videolta, mitä horoskooppisi lupaa sinulle kesäkuussa!

Näin tapaat elämäsi miehen:

Oinas: kilpailutilanteessa. Oinaat ovat tunnetusti energisiä ja kilpailuhenkisiä luonteeltaan. Kärsimättömyytesi ja intosi suorittaa ja saavuttaa uusia asioita hurmaa elämäsi miehen, joka on itsekin kilpailuhenkinen, eikä koe sinua uhkaavana. Hän seisoo rinnallasi ja on aina valmis väittelemään kanssasi.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Härkä: museossa. Härät ovat keräilijöitä luonteeltaan ja arvostavat arvokkaita esineitä – olivat ne sitten kolikoita tai muistoja. Rakkautesi vanhoja esineitä ja mennyttä aikaa kohtaan vie askeleesi museoon, jossa tapaat elämäsi miehen. Hän osaa arvostaa itsepäisyyttäsi ja omistushaluisuuttasi.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kaksoset: oppiessasi uusia asioita. Kaksoset ovat fiksuja ja aina innokkaita oppimaan uutta. Jos siis olet horoskooppimerkiltäsi Kaksonen, tulet jossain vaiheessa hakeutumaan sinua kiinnostaville kursseille tai luennoille, joilla tapaat myös tulevan miehesi. Hän kiinnittää huomiosi heti!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rapu: vapaaehtoistyössä. Ravut ovat innokkaita tekemään hyvää muille. Rapu tapaakin elämänsä miehen vapaaehtoistyötä tehdessään. Hän on yhtä empaattinen luonteeltaan ja jakaa saman arvomaailman.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Leijona: yökerhossa. Leijona tapaa sen oikean klubilla ystäviensä kanssa juhliessaan. Leijonan luontainen charmi puree useampaankin miekkoseen, joten tehtäväksesi jää valita joukosta hänet, joka ei kutsu sinua pomottelevaksi.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Neitsyt: kirjakaupassa. Olet hiljaista, mietiskelevää tyyppiä. Mitä todennäköisemmin törmäät elämäsi mieheen kirjakaupassa katseesi ollessa liimattuna käsissäsi olevan kirjan takakanteen. Tulet siis kirjaimellisesti törmäämään siihen oikeaan. Hän on perfektionisti, kuten sinäkin, ja ymmärtää hyvän kirjallisuuden päälle. Hän pitää nalkutustasi suloisena.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Vaaka: yleisön joukossa. Vaaka on luova tyyppi, joka viihtyy esiintymislavalla laulaen, soittaen tai tanssien. Kun esityksesi tulee päätökseen, tarkastele huolella yleisön joukossa olevia kasvoja. Yksi heistä on nimittäin elämäsi mies! Kenen katse vie huomiosi?

Katsomo-video ei ole saatavilla

Skorpioni: liiketapaamisessa. Päämäärätietoisuutesi ja dynaaminen persoonasi vievät sinua tapaamisesta toiseen. Hillitty luonteesi vangitsee elämäsi miehen huomion. Hän jakaa intosi ja on mitä todennäköisimmin yhtä menestynyt urallaan kuin sinäkin.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Jousimies: maailmalla reissatessasi. Jousimiehet reissaavat mielellään. He mukautuvat erilaisiin ympäristöihin helposti ja sopeutuvat uusiin kulttuureihin sulavasti. Joten etsiessäsi elämän tarkoitus, tulet tapaamaan elämäsi miehen, joka jakaa innokkuutesi ja muutoksen halusi.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kauris: töissä. Kauriit tunnetaan kunnianhimostaan. Mitä todennäköisimmin aikasi kuluu työsi parissa, joten tapaat myös elämäsi miehen työpaikallasi. Hän jakaa työnarkomaanin piirteesi. Teillä synkkaa taatusti heti!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Vesimies: ystävän kautta. Vesimiehet eivät ole kovin avoimia uusien ihmisten seurassa ennen kuin kokevat olonsa mukavaksi. Mutta tosiystävien kanssa Vesimiehillä on erityinen suhde. Tästä syystä tapaatkin sen oikean ystäväsi avustuksella, sillä luotat häneen sataprosenttisesti. Mitä todennäköisimmin elämäsi mies on jonkun ystäväsi miehen hyvä ystävä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kalat: nettideittipalvelussa. Kaloilla on tapana kadota omiin mietteisiinsä – et siis helposti tee suurta vaikutusta ensitapaamisella uusiin ihmisiin. Löydät siis elämäsi miehen, samanlaisen haaveilijan kuin sinä, nettideittipalvelun avulla. Keskity kirjoittamaan itsestäsi osuva kuvaus ja jää odottamaan sen oikean yhteydenottoa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lähde: Storypick

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.