Sovitteko toisillenne? Nämä horoskooppimerkit muodostavat parhaat parit – ja nämä huonoimmat

Uskotko horoskooppimerkkeihin? Eikö sitä oikeaa ole vielä löytynyt? Elite Daily listasi, mitkä horoskooppimerkit ovat sinulle poikaystävämateriaalia, ja minkä merkkien deittailu taas kannattaa jättää suosiolla sikseen.

Oinas-nainen (21.3.–19.4.)

Oinas on rohkea ja hurjapäinen nainen, joka on myös vahvasti itsenäinen. Hän on vakaa ja looginen. Oinas-nainen ei pelkää käyttää päätään, ja hän on aina valmiina tarttumaan uusiin haasteisiin.

Tapaile

Rapu: Rapu-mies on hurmaava ja kiintyy Oinas-naisen ylitsepursuavaan energisyyteen. Hän nauttii monitahoisen Oinaan kanssa seurustelusta ja saa nostettua hänestä parhaat puolet esiin.

Kalat: Kalat-mies aistii herkästi tulisen Oinaan tunteet. Hän on myös uskollinen kumppani Oinaalle.

Vältä

Kaksoset: Oinaan ja Kaksosten välillä voi leimahtaa kuumakin intohimon liekki, mutta Kaksoset-mies on pidemmän päälle liian tulinen ja tunteellinen järkevälle Oinaalle.

Leijona: Leijona-mies on liian intensiivinen ja dominoiva itsenäiselle Oinaalle. Nämä merkit hylkivät toisiaan luonnostaan.

Härkä-nainen (20.4.–20.5.)

Härkä-nainen rakastaa upottautua elämän ylellisyyksiin. Hän on myös luotettava ystävä ja kumppani. Härkä-nainen on aina hieman mystinen, mikä pitää suhteen hänen kanssaan kiinnostavana.

Tapaile

Härkä: Härkä-naiselle Härkä-mies voi olla todellinen sielunkumppani. Yhteisen tähtimerkin jakava pari saattaa löytää syvän ja intensiivisen henkisen yhteyden.

Rapu: Rapu-mies täyttää herkän Härkä-naisen tarpeet. He kehuvat toisiaan ja ruokkivat toistensa hyvin tunnepitoisia energioita.

Vältä

Leijona:  Leijona-mies on liian vaativa vapaa-ajasta nauttivalle Härkä-naiselle. Leijona-mies kyllästyy helposti Härän rentoon elämäntyyliin, ja Härkä taas muuttuu rauhattomaksi Leijonan jatkuvassa tarpeessa saada uutta piristystä.

Jousimies: Härkä-naisella ei ole mitään yhteistä Jousimiehen kanssa. Härkä on liian rauhallinen, ja Jousimies liian takertunut omiin tapoihinsa.

Kaksoset-nainen (21.5.–20.6.)

Kaksoset-nainen on kaihoisa romantikko. Kaksoset ei ikinä kyllästy maailman tutkimiseen, hänen sydämensä on aina puhdas ja hän uskoo vakaasti aitoon rakkauteen. Hän on monipuolinen, seikkailunhaluinen ja ystävällinen. Kaksosten kanssa on helppo tulla toimeen ja hän saa helposti uusia ystäviä.

Tapaile

Rapu: Rapu-mies etsii elämänsä suurta rakkautta ja Kaksoset-nainen etsii miestä, jolle antautua täysin. Nämä romantikkomerkit ymmärtävät toisiaan täydellisesti.

Vaaka: Molemmat merkit nauttivat fyysisistä ja henkisistä virikkeistä. He eivät koskaan kyllästytä toisiaan. Vaaka-mies on itsenäinen ja Kaksoset-nainen joustava. He täydentävät hyvin toisiaan.

Vältä

Skorpioni: Kaksoset-nainen on liian ajelehtivainen ja rento tuliselle Skorpioni-miehelle. Hän muuttuu helposti mustasukkaiseksi, mikä kyllästyttää vakautta ja rauhallisuutta kaipaavan Kaksoset-naisen.

Neitsyt: Neitsyt-mies on liian ujo ja hiljainen Kaksoset-naiselle, mikä tekee hänet hulluksi.

Rapu-nainen (21.6.–22.7.)

Rapu-nainen on kunnianhimoinen, mutta ystävällinen. Hän kiintyy ihmisiin, jotka jakavat hänen intohimonsa. Hänellä on taipumusta herkkyyteen, mutta tämä johtuu hänen tarkasta tunneälystään. Rapu-naisella on hyvä huumorintaju, ja hän saa mielellään muut nauramaan.

Tapaile

Vaaka: Vaaka-mies on vakaa ja itsevarma. Hän pitää tasapainosta sekä työurallaan että henkilökohtaisessa elämässään. Hän täydentää loistavasti Rapu-naista, jonka hän saa tuntemaan olonsa turvalliseksi.

Härkä: Härkä-mies on tasaista ja jalat maassa pitävää tyyppiä. Härkä-mies tasoittaa Rapu-naisen taipumusta liialliseen tunteiluun.

Vältä

Skorpioni: Skorpioni-mies on liian intohimoinen ja intensiivinen helposti loukkaantuvalle Rapu-naiselle. Molemmat merkit ovat yleensä mustasukkaisia, mikä ei edesauta onnellista suhdetta.

Neitsyt: Molemmat merkit ovat ujoja ilmaisemaan itseään, vaikka he molemmat ovat kovin tunteellisia. Kommunikoinnin puute voi koitua kohtaloksi Rapu-naisen ja Neitsyt-miehen suhteelle.

Leijona-nainen (23.7.–22.8.)

Leijona-naisella on suuri ego, ja hän tietää sen. Hän pitää siitä, että häntä ihaillaan. Kun Leijona-nainen rakastuu, hän on lojaali ja vakaa kumppani. Hän on vahva pari pehmeämmille merkeille ja sopii täydellisesti kanssaan yhtä eloisille merkeille.

Tapaile

Kaksoset: Kaksoset-mies on hyväsydäminen herrasmies, joka saa Leijona-naisen tuntemaan olonsa rakastetuksi. Hän ihailee Leijona-naisen teräksistä persoonallisuutta ja arvostaa hänen kovapäisyyttään.

Skorpioni: Kuten rakastamansa Leijona-nainen, Skorpioni-mies on intohimoinen, mutta ei koskaan dominoiva. Molemmilla merkeillä on vahvana piirteenä lojaalisuus toisiaan kohtaan. Tämä suhde ei rakoile vastoinkäymisistä huolimatta.

Vältä

Vesimies: Vesimies-mies antaa itsensä liian vapaasti Leijona-naisen vietäväksi. Leijona-nainen tarvitsee jonkun, joka seisoo hänen rinnallaan vahvana ja murtumatta.

Kauris: Kauris-miehen vapaa luonne on epätodennäköinen yhdistelmä Leijona-naisen korkeaan motivaatioon. Leijona-nainen haluaa miehen asettuvan sellaiseen muottiin, jota Kauris-mies ei voi sietää.

Neitsyt-nainen (23.8.-22.9.)

Neitsyt-nainen eksyy usein omiin ajatuksiinsa. Hän on hiljainen ja pohtiva. Suloinen Neitsyt on sisimmissään hyvin haavoittuvainen, minkä hän yrittää parhaansa mukaan kätkeä. Häntä on joskus hankala lukea, mutta kun hänet on kerran valloittanut, hän pysyy uskollisena kumppanilleen.

Tapaile

Vaaka: Vaaka-mies on järkkymätön näkemyksissään. Kun hän iskee silmänsä Neitsyt-naiseen, hän ei luovuta ennen kuin on valloittanut tämän sydämen. Vaaka-mies on looginen ja välittävä. Hän ei koskaan särkisi kumppaninsa sydäntä.

Kauris: Kauris-mies saa Neitsyt-naisen tulemaan ulos kuorestaan. Hän ei pelästy Neitsyen mysteeristä ja suojautuvaa luonnetta. Kun Neitsyt-nainen uskaltaa antaa itsensä Kauris-miehelle, hän avautuu ja paljastaa todellisen, upean minänsä.

Vältä

Rapu: Kun molemmat merkit ovat taipuvaisia herkkyyteen, voi parisuhteen toimiminen muodostua ongelmaksi. Neitsyt-naiselle sopivat paremmin jykevämmällä alustalla seisovat merkit.

Kalat: Kuten Neitsyt-nainen, myös Kalat-mies on hyvin nöyrä. Tämä pari ei todennäköisesti pääsisi yksiäkään treffejä loppuun asti ilman hermojensa menettämistä.

Vaaka-nainen (23.9.–23.10.)

Vaaka on kaikista itsetietoisin horoskooppimerkki. Vaaka-nainen tietää tasan, mitä hän haluaa eikä luovuta ennen kuin on sen saavuttanut. Hän on looginen ja tasapainoinen. Hän ei koskaan tyydy muuhun kuin parhaaseen. Hän pitää jalat maassa ja on hyvä kommunikoimaan.

Tapaile

Jousimies: Jousimies-mies on yllättävä, mutta toimiva pari kovapäiselle Vaaka-naiselle. Hän on luonteeltaan vapaa ja Vaaka-nainen dominoiva, mutta yhdessä he vain toimivat. Jousimies avaa Vaaka-naisen mielen maailmalle ja Vaaka-nainen vetää Jousimiehen takaisin maan pinnalle.

Leijona: Sekä Leijona-mies että Vaaka-nainen ovat hyvin lojaaleja. Vaaka hillitsee Leijonan egoa, ja Leijona haastaa Vaa’an leikkisyydellään. He ovat todellisia sielunkumppaneita.

Vältä

Kauris: Kauris-mies on liian päämäärätön tavoitteelliselle Vaaka-naiselle. Vaa’alle Kauriin seikkailunhalu ja vapaus merkitsee laiskuutta. Heidän välillään saattaa olla kemiaa, mutta yleensä suhteen intohimo sammuu nopeasti.

Kalat: Vaaka-nainen ei voi sietää herkkää Kalat-miestä. Vaaka on ujostelemattoman rehellinen, ja Kalat ei kestä niin suoraa mielipiteen ilmaisua.

Skorpioni-nainen (24.10.–22.11.)

Skorpioni on horoskooppimerkeistä kaikkein haastavin. Hän on hyvin tunteellinen, kateellinen ja kiihkeä. Hän vaatii paljon niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hänen seksuaalinen tarpeensa voi häkellyttää. Lisäksi hänen musta huumorinsa ja terävä kielensä johtaa usein väärinymmärryksiin. Hän on intensiivinen nainen, mutta valloitettuna hän mullistaa kumppaninsa maailman.

Tapaile

Kauris: Kauris-miehen ajattelutaidot ja kärsivällisyys tekevät hänestä täydellisen miehen kuvitelmissa viihtyvälle ja pelottomalle Skorpioni-naiselle. Nämä kaksi aidosti nauttivat toistensa seurasta. Heidän välillään säkenöi myös makuuhuoneen puolella, eikä se hiivu pitkään aikaan.

Leijona: Leijona-mies ja Skorpioni-nainen ruokkivat toistensa intohimoisuutta. Leijona jää koukkuun Skorpionin kiihkeään rakkauteen, ja Skorpioni tuntee olonsa turvalliseksi Leijonan lojaalisuuden ansiosta. Lisäksi Leijonan itsenäisyys tasapainottaa haastavaa Skorpionia. Nämä kaksi merkkiä ovat kuin luodut toisilleen.

Vältä

Skorpioni: Skorpioni-mies välttelee Skorpioni-naista. Tämä merkki on niin intensiivinen, että bensan lisääminen liekkeihin voi olla vaarallista. Heidän fyysinen yhteytensä on vailla vertaa, mutta romanttinen suhde on molemmille myrkyllinen.

Kaksoset: Kaksoset-mies on liian romanttinen intensiiviselle Skorpioni-naiselle, joka taas pitää Kaksosia ylitunteellisena. Kaksoset-mies taas pitää Skorpionia hyvinkin puoleensavetävänä, mutta saa Skorpionin tuntemaan olonsa tukahdutetuksi.

Jousimies-nainen (23.11.–21.12.)

Jousimies-nainen ei tunne pelkoa. Hän on seikkailujen ja vapauden kuningatar. Hän inhoaa turhaa draamaa. Ennen mitään muuta, Jousimies-nainen seuraa sydäntään minne tahansa se hänet johdattaakaan. Rakkaudessa hän etsii jotakuta jakamaan kanssaan seikkailunsa ja valloittamaan yhdessä maailman.

Tapaile

Oinas: Oinaat ja Jousimiehet ovat sosiaalisia tyyppejä, jotka janoavat seikkailua. He rakastavat rentoa menoa ja hauskanpitoa, eikä heidän välillään juuri koskaan ole draamaa. Tämä parisuhde täyttyy rakkaudesta ja ilosta.

Vesimies: Vesimies-mies ei välttämättä ole aviomies-materiaalia, mutta hän auttaa Jousimies-naista kasvamaan ihmisenä. Hän viihtyy seikkailunhaluisen Jousimiehen seurassa. Lisäksi heidän välinen seksielämänsä on villi ja kekseliäs.

Vältä

Härkä: Härkä-mies ei koskaan kunnolla kohtaa Jousimies-naista. Härkä haluaa pitää jalat maassaan samalla, kun Jousimies liihottelee pilvien yllä. Härkä-mies kaipaa vakautta, mutta Jousimies-nainen on luonteeltaan kiertelevä ja liikkuva.

Neitsyt: Neitsyt-mies tarvitsee järjestystä ja jatkuvaa tyynnyttelyä, ja tähän kuvioon Jousimies-nainen ei vain istu. Jousimiehellä on kiire katsoa tulevaisuuteen, kun Härkä on kiireinen keskittyessään nykyhetkeen.

Kauris-nainen (22.12.–19.1.)

Kauris-nainen on tavoitteellinen ja rakastaa hauskanpitoa. Hänellä on uskomaton huumorintaju. Hän on usein vakava ja hieman sisäänpäin kääntynyt, mutta hän omaa paljon kärsivällisyyttä ja hyvät ongelmanratkaisutaidot. Hän on hyvä näkemään asiat isommassa kuvassa ja on omistautunut valitsemalleen polulle.

Tapaile

Kalat: Herkkäluonteinen Kalat-mies voi vaikuttaa huonolta kumppanilta Kauriille, mutta nämä kaksi muodostavat loistavan parin. Kauris-nainen tasapainottaa levotonta Kalat-miestä ja nauttii samalla itse Kalojen tuomasta turvallisuudentunteesta. Kalat tuo valoa Kauriin vakavaan maailmaan.

Neitsyt: Neitsyt-mies on Kauris-naisen sielunkumppani. Kumpikaan merkki ei ole täynnä intohimoa tai tunnetta, mutta syvään uurtuva rakkaus heidän välillään on kiistämätöntä. Vaikka heidän suhteensa laiva seilaakin tyynillä vesillä, he ilahduttavat ja lohduttavat toinen toisiaan.

Vältä

Leijona: Leijona-mies vaatii vaivannäköä, eikä Kauris-nainen kaipaa niin epävakaata kumppania. Leijonan on oltava huomion keskipiste, kun taas Kauriin mielessä ovat tärkeämmät asiat. Kauris-nainen voi vaikuttaa Leijona-miehen mielestä kylmältä, mutta todellisuudessa hän on vain käytännöllinen.

Oinas: Oinas-mies ja Kauris-nainen eivät voisi olla epätodennäköisempi pari. Oinas on kevytmielinen ja huoleton, kun taas Kauris on harkitsevainen ja looginen. Kauris-nainen tarvitsee kumppanin, joka on keskittynyt tulevaisuuteen, kun taas Oinas-mies ei pahemmin mieti tulevaa keskittyessään seuraavaan suureen seikkailuunsa.

Vesimies-nainen (20.1.–19.2.)

Vesimies-nainen on aina matkalla eteenpäin. Hän on luonnostaan luova ja hän etsii aina uusia ideoita ja haluaa kehittyä. Hän ei halua jäädä jumiin tuttuun laatikkoon. Vaikka hän vaikuttaa ulospäinsuuntautuneelta, hänellä on usein vaikeuksia näyttää todellisia tunteitaan. Hän arvostaa vapauttaan ja mahdollisuutta liikkua ilman siteitä.

Tapaile

Vaaka: Vaaka-mies sopii hyvin joustavalle Vesimies-naiselle. Molemmat merkit ovat sosiaalisia ja aina menossa. Vaaka-mies arvostaa Vesimies-naisen luovuutta ja älykkäitä harrastuksia. Kumpikin pitää toisen seuraa stimuloivana ja jännittävänä.

Kaksoset: Molemmat merkit ovat varsin hurmaavia. Yhdessä heillä on kyky saada muiden huomio vedettyä itseensä. Heidän seksielämänsä on vilkas, sillä molemmat ovat luonteeltaan hieman villejä. Kaksoset-mies on mahdollisesti ainoa, joka voi lopullisesti vallata Vesimies-naisen itselleen.

Vältä

Skorpioni: Skorpioni-mies on liian taipuvainen mustasukkaisuuteen voidakseen helposti seurustella Vesimies-naisen kanssa. Vesimies ei kesyynny, ja hänen kevytmielisyytensä on liikaa vaativalle Skorpioni-miehelle. Vesimies kasvaa nopeasti erilleen Skorpionin intensiivisyydestä, ja Skorpionia ärsyttää Vesimiehen kyvyttömyys sitoutua.

Kalat: Kalat-mies on liian vaativa vapaamieliselle Vesimies-naiselle. Kuten Skorpioni-mies, myös Kalat tarvitsee paljon huomiota ja rakkautta. Kalat on sitoutuva, ja Vesimies irrallaan. Vesimies-nainen voi olla suhteessa vain sellaisen kumppanin kanssa, joka on yhtä itsenäinen kuin hänkin.

Kalat-nainen (20.2.–20.3.)

Kalat-naista on vaikea ymmärtää. Hän on herkkä, tunteellinen ja tarkkaavainen. Hän on luova, ja hän on aina tekemässä jotain. Hän on myös ujo, suloinen ja usein hieman hajamielinen.

Tapaile

Rapu: Kuten Kalat-nainen, Rapu-mies on myötätuntoinen. He jakavat yhteisen tunnemaailman ja tuntevat olonsa turvalliseksi toistensa seurassa, jolloin he antautuvat suhteeseen täysin. Rapu-mies on luonnoltaan suojeleva, mitä Kalat-nainen ruokkii entisestään. Näiden merkkien välinen rakkaus on sujuvaa ja kestävää.

Kauris: Kauris-mies ei sävähdä Kalat-naisen taipumusta unohtua unelmiinsa. Kauris tarjoaa Kalojen kaipaaman pohjan, josta hän voi pitää kiinni. Kauris-miehen mielestä Kalat-naisen suloinen ja herkkä luonne on herttaista, ja Kalat taas viehtyy Kauriin viisaudesta ja loogisuudesta.

Vältä

Kaksoset: Kaksoset-mies on liian suora ja avoin helposti sydämensä särkevälle Kalat-naiselle. Kaksosten suoruus ja mutkattomuus voi olla liikaa herkälle Kaloille, jolloin hän pahoittaa helposti mielensä. Kalat tarvitsee rinnalleen hienotunteisemman merkin voidakseen tuntea olonsa turvalliseksi. Kaksoset on liian vapaamielinen jatkuvaa rauhoittelua kaipaavalle Kaloille.

Vaaka: Vaaka-miehen looginen luonne ei sovi Kalat-naiselle. Riitatilanteissa Vaaka iskee pöytään kovat faktat, joka saa herkän Kalat-naisen kyyneliin. Vaa’an tarve sosiaalisuuteen tekee yksin viihtyvän Kalat-naisen hulluksi.

Lähde: Elite Daily

Lue myös:

    Uusimmat