Mainos

Naiset todistavat kuvillaan: Timmeimmätkään fitness-tähdet eivät välty turvotukselta

Sosiaalisessa mediassa näytetään usein vain parhaimmat puolet, ei niitä pahimpia.

Sosiaalisessa mediassa julkaistavia, "täydellisiä" kuvia on mukava ihailla, mutta liian vakavasti kuvia ei kannata ottaa.

Jos luulet, että somen täydelliset naiset ovat koko totuus, voi oma itsetunto kokea kolauksia.

Yleensä sosiaaliseen mediaan päätyvät kuvat näyttävät nimittäin tältä:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Timmit vatsalihakset, hoikka uuma ja kaikin puolin täydellinen otos. Kenenkään vartalo ei sosiaaliseen mediaan päätyneissä kuvissa ole turvonnut. Mutta naisen vartalohan kokee valtavia muutoksia päivän aikana, vai mitä?

Kuvassa poseeraa personal trainer Kelsey Wells, joka haluaa kuitenkin muistuttaa naisia siitä, ettei kaikki ole sitä, miltä näyttää – ja että sosiaalisen median täydellisyyteen uskominen saa vain oman olon tuntumaan kamalalta.

– Olen saanut enemmän kuin muutaman kerran sellaisia kysymyksiä viime aikoina kuin "Miten et koskaan näytä turvonneelta?" Wells kirjoittaa Instagramissa.

– Minä todellakin koen turvotusta... Minusta on tärkeää,että kaikki ymmärtävät, että se on täysin normaalia! Se ei ole mitään, mitä pitäisi häpeillä.

Tämän vuoksi Wells päättikin julkaista kuvan itsestään pari päivää kiitospäivän jälkeen. Kuvista paljastuu totuus: hänenkin vatsansa on välillä turvoksissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Wells muistuttaa, ettei positiivisuuteen keskittymisessä ole mitään vikaa, mutta on myös tärkeää muistaa totuus eli se, että sosiaalisessa mediassa näkemäsi kuvat näyttävät ihmisiä parhaimmillaan, ei pahimmillaan.

Vartalo muuttuu 20 tunnissa

Myös suomalainen Sara Puhto, 20, joka hiljattain nousi otsikoihin maailmallakin osoittamalla, kuinka somessa voi "feikata" itselleen pyöreämmän takapuolen, on julkaissut kuvan turvotuksestaan.

Instagram-tilillään Puhto jakaa ajatuksiaan fitnessistä, terveellisestä ruokavaliosta ja yleisestä hyvinvoinnista. Kiitospäivän jälkeen Puhto jakoi kuvan, jossa hän osoittaa, kuinka hänen vartalonsa muuttuu 20 tunnin aikana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ensimmäisen kuvan Puhto kertoo ottaneensa aamutreenin jälkeen, toisen kuvan seitsemän tuntia myöhemmin suuren aterian jälkeen ja kolmannen 20 tuntia myöhemmin seuraavan päivän aamutreenin jäljiltä.

Puhto kertoo harmistuneensa aiemmin turvotuksesta, mutta ymmärrettyään sittemmin, että se on normaalia – siitä ei vain puhuta.

Lähteet: Cosmopolitan, Health

***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.