Mainos

Suomalaisnaisen peppukuville hurja suosio – huomioitu ympäri maailmaa

Suomalaisnaisen paljastus sosiaaliseen mediaan lisättyjen kuvien harhaanjohtavuudesta on noussut otsikoihin ympäri maailmaa.

MTV Lifestyle uutisoi viime viikolla fitness-bloggari Sara Puhdosta, joka julkaisi suositulla Instagram-tilillään rehellisen kuvan kertoakseen, kuinka harhaankohtavia näkemämme sosiaalisen median kuvat voivat oikein olla. Julkaisemassaan kuvassa nainen näyttää, kuinka helposti illuusio pyöreästä takapuolesta on mahdollista saada. Singaporessa nykyisin asuvan turkulaisnaisen kuvapari on huomioitu nyt myös lukuisissa kansainvälisissä julkaisuissa. 

Suosio osoittaa, että Puhton kaltaisille bloggareille näyttää olevan nykymaailmassa runsaasti kysyntää. 

Ylistäviä artikkeleita ympäri maailmaa

Brittilehti DailyMailin mukaan Puhto on yksi niistä rohkeista bloggareista, jotka kertovat meille totuuden julkaisemiensa kuvien taustalta. Instagram-tilillään Puhto kehottaa naisia ymmärtämään, että useimmat näkemämme kuvat ovat huolellisesti valmisteltuja ja vaativat useamman tunnin työn. 

Ylistäviä artikkeleita Sara Puhton kuvasta ovat julkaisseet myös amerikkalainen uutissivusto The Huffington Post, amerikkalainen Elite Daily, ruotsalainen Aftonbladet ja brittiläinen uutislehti Metro.

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun nainen on julkaissut kehoa ylistäviä kuvia. Eräässä jakamassaan kuvassa hän osoittaa, kuinka paljon asento vaikuttaa vatsamakkaroiden muodostumiseen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvillaan nainen haluaa myös osoittaa, että vaakaa ei kannata tuijottaa liikaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

***

0:34

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.