Mainos

Fitness-bloggari osoittaa kuvillaan: Useimmat takapuolikuvat ovat harhaanjohtavia!

Aikana, jolloin kauniit julkkikset ja fitness-bloggarit hallitsevat sosiaalista mediaa, on hyvä muistuttaa, että kukaan ei ole yhtä täydellinen kuin antaa ulospäin ymmärtää.

Vaikka olet viettänyt tuntikausia kyykkyjä ja pakaraliikkeitä tehden, takapuolesi ei tästä huolimatta näytä lähellekään yhtä hyvältä kuin fitness-tähtien Instagram-kuvissa. Kuulostaako tutulta? Tämä huomio voi aiheuttaa paljon turhautumista ja huolta siitä, teenkö jotain väärin.

Saman ilmiön on huomannut myös bloggari Sarah Puhto, joka on nyt päättänyt paljastaa, kuinka harhaanjohtavia sosiaalisen median kuvat voivat oikein olla.

Kuka tahansa voi saada näyttävän takapuolen

Puhton mukaan elämme maailmassa, jossa Kardashianeiden takapuolet on nostettu erittäin suureen rooliin. Juuri tästä syystä ihmisiä pitäisi muistuttaa säännöllisesti siitä, että näkemämme kuvat eivät aina vastaa todellisuutta.

– Heidän takapuolensa eivät voi näyttää aina niin suurelta joka kuvakulmasta. Sama pätee Instagram-kuviin. Näemme tuloksia ja ajattelemme, että emme voi saavuttaa niin paljon lihasta tai menettää niin paljon rasvaa, mutta sinun täytyy muistaa, että nämä kuvat ovat saavutettavissa. Voit saavuttaa tavoitteesi oikealla asenteella ja oikealla määrällä päättäväisyyttä, kärsivällisyyttä ja vaivaa, nainen kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Puhto muistuttaa, että meidän ei tulisi verrata omaa arkista vartaloamme näihin kuviin, joissa asennolla on valtava merkitys.

– Käytä niitä motivaationa, mutta älä jää niihin jumiin. Sinä olet kaunis ja voit tehdä mitä tahansa saat mieleesi, Puhto muistuttaa.

Kuvassa Puhto esittää konkreettisesti, kuinka paljon pelkkä asento voi muokata vartaloa. Toisessa kuvassa hän seisoo suorassa ja toisessa paino toisella jalalla selkä notkolla. Tällä yksinkertaisella ja pienellä liikkeellä kuka tahansa meistä voi saada näyttävän takapuolen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Fitness-urheilullakin on omat varjopuolensa.


Lähde: Instagram 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.