Mainos

Nainen kirjoitti koskettavan kirjeen kaupassa näkemänsä pikkulapsen äidille: "Sydämessäni tuntui raskaalta"

Teini-ikäisten lapsen äiti haluaa kiittää tuntematonta naista, joka on selvästi ymmärtänyt, kuinka tärkeää hyvien muistojen vaaliminen oikein on. 

Lähes jokainen meistä on joskus joutunut tilanteeseen, jossa jokin tietty kappale tai näky nostattaa muistot pintaan. Näin kävi myös eräälle äidille, joka kirjoitti ruokakaupassa kohtaamastaan tunteikkaasta hetkestä Facebookiin Keeper of the Fruit Loops -sivustolleen, josta se myöhemmin jaettiin suositulle Love What Matters -sivustolle. Hän omistaa tekstinsä äidille, joka kikatti yhdessä pikkulapsensa kanssa hedelmäosastolla.

– Kun näin sinun nostavan vauvasi pääsi yläpuolelle ja hyppyyttävän häntä tavalla, joka sai hänet kikattamaan, sydämessäni tuntui raskaalta, nainen kirjoittaa.

Katsoessaan äidin naurua ja vauvan pulleita poskia, nainen halusi pysäyttää heidät ja kertoa, kuinka paljon hän oikein kaipaakaan niitä päiviä, jolloin sai viettää aikaansa omien hymyilevien lastensa kanssa. Hänkin oli joskus ollut tuntemattoman naisen kaltainen äiti. Äiti, joka kävi ruokaostoksilla lastensa kanssa.

Aikaa ei saa takaisin, vaikka kuinka haluaisi 

Nainen kirjoittaa olleensa joskus äiti, jonka ostoslista koostui lähinnä vaipoista, ja joka yritti pitää silmällä nelivuotiastaan, jotta tämä ei pääsisi tuhoamaan murohyllyä.

– Olin äiti, joka avasi keksipaketin puolivälissä reissua hiljentääkseen kärryissä mekastavan lapsen. Olin äiti, joka ei voinut suorittaa ruokaostoksiaan alle kahdessa tunnissa kahden lapsen kanssa, koska pottakoulutus saa kaiken kestämään kaksi kertaa tavallista kauemmin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olin äiti, joka näytti aina ahdistuneelta, stressaantuneelta ja ärsyyntyneeltä ruokakaupassa, nainen toteaa.

Vaikka nainen mainitsee olleensa hyvin paljon näkemänsä äidin kaltainen, hän ei kuitenkaan koskaan pysähtynyt keskelle hedelmäosastoa naurattamaan lastaan. Ja nyt kun vauvat ovat kasvaneet isoiksi, mitään ei ole enää tehtävissä.

– Joten hyvää työtä, äiti. Hyvää työtä, että olet tiedostanut kauppareissujen olevan paljon hauskempia, kun välillä pysähtyy käytävälle ja valjastaa vauvan kasvot hymyyn.

Jonain päivänä nämä hymyilevät vauvat ovat kasvaneet teini-ikäiseksi, jotka eivät anna sinun suudella heitä julkisesti. Nainen kehuu äitiä, joka on ymmärtänyt käyttää hyödykseen kaikki pienet hetket, jolloin hänellä on mahdollisuus kerätä varastoon lapsensa suudelmia. Ne ajat eivät enää palaa, ne täytyy käyttää hyödyksi.

– Anna anteeksi tälle teinien äidille, joka saattoi vähän itkeä katsoessaan sinua. Eikä sillä ollut mitään tekemistä vieressäni olevien sipulien kanssa, nainen lopettaa kirjoituksensa.

Lähde. Facebook

***

1:39

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.