Mainos

Nainen halusi tutustua naapuritoimiston mieheen – haki apua tämän valloittamiseen tuntemattomilta

Tuntemattomat ihmiset valoivat rohkeutta erääseen lemmenkipeään naiseen, kertoo Someecards-sivusto.

Mitä jos unohtaisit nettideittailun ja yrittäisit luoda yhteyden toiseen ihmiseen ihan tosielämässä? Tästä haaveili 25-vuotias nainen, Reddit-käyttäjä Oversightovermind, joka vei ongelmansa nettiin ja pyysi apua.

Naisen toimistoa vastapäätä olevassa rakennuksessa, kerrosta ylempänä, oli töissä nimittäin kuumaakin kuumempi mies, jota nainen ihaili päivittäin. Mies oli täysin näkyvillä, mutta silti tavoittamattomissa. Osapuolet vaihtoivat keskenään vain ystävällisiä vilkutuksia.

– Vilkutamme toisillemme aamuisin ja iltaisin ja hymyilemme, kun katseemme kohtaavat, mutta emme ole koskaan oikeastaan puhuneet. Hän laittoi ikkunaan "Hyvää joulua" -kyltin, jonka luulen olleen tarkoitettu minulle, mutta en tiedä. Tätä on jatkunut jo yli vuoden, nainen tuskaili Reddit-sivustolla.

"Voisin laittaa ikkunaan kyltin"

Naisella itsellään oli mielessään jo yksi ratkaisu, mutta siinä oli hänen mielestään puutteita.

– Tämä on niin typerää, mutta olen saanut päähäni, että hän voisi olla joku tosi upea tyyppi, josta en tiedä mitään. Haluaisin todella tavata hänet, mutta en tiedä, miten sen tekisin. Nämä rakennukset ovat todella turvallisia ja sisäänkäyntejä on monia, joten en voi vain odotella yhdellä niistä ja toivoa törmääväni häneen. Teoreettisella tasolla voisin laittaa ikkunaan kyltin, jossa pyytäisin häntä kahville, mutta se on minusta aika kiusallista ja tökeröä, ja lisäksi niin monet ihmiset hänen rakennuksessaan ja omassani voisivat nähdä sen, enkä halua kiinnittää itseeni sellaista huomiota.

Ja eihän ongelma olisi ongelma, jos ei siihen lisäisi vielä muitakin muuttujia.

– On aina mahdollista, että hän on naimisissa, homo, ei kiinnostunut, ei joku, josta itse olisin kiinnostunut tai hän ei pidä minusta, joten en halua tuhlata hänen aikaansa. Ja jos tapaisimme, eikä siitä tulisi mitään, olisin pilannut hauskan jutun. Mitä minun pitäisi tehdä?

Kommentoijat valoivat rohkeutta

Reddit-sivusto on tunnettu siitä, että käyttäjät ovat mielellään apuna ongelmanratkaisussa.  Ja niin nytkin. Kommentoijat ottivat innolla osaa pulman selättämiseen. Monet kannustivat naista tarttumaan härkää sarvista.

"Pitäisikö sinun? Luultavasti... Jos pahin, mitä voi käydä, on se, että pilaat hauskan jutun, niin pohdi sitä, kuinka epähauskaa sen pohtiminen on, mitä olisikaan voinut olla."

"Sinun pitäisi ehdottomasti tehdä se! Ehdota tapaamista kyltissä, jonka voi tulkita molemmilla tavoilla, jos pelkäät hänen olevan naimisissa/homo/suhteessa... Kahville, jotta ystävystyisitte tai kahville treffien muodossa. Voisit esittää sen kumpana vain! Odottelu ja ajattelu sen tekemisestä on enemmän ajantuhlausta kuin ottaminen selvää siitä, toimiiko se. Onnea! (päivitä tilannetta, jos teet sen?)"

Kiitos kannustavien kommentoijien, ihastunut nainen päätti hyödyntää alkuperäistä ideaansa. Nainen myös tuli päivittämään kuulumisensa sivustolle.

– No, me tapasimme! Kiitos kaikkien kommenttien, saitte minut tekemään sen ja olen iloinen siitä. Tein pienen "Kahville?"-kyltin, kuten ehdotitte ja pidin sitä ylhäällä aamuheilautuksemme jälkeen eilen. En kirjoittanut mitään muuta, sillä en halunnut vaikuttaa liian innokkaalta, mutta me onnistuimme sopimaan jotain melko helposti, nainen kirjoittaa.

– Joka tapauksessa se meni todella hyvin. Oli vain pari asiaa, joista en ole ihan varma. Hän on todella hyvännäköinen luonnossa, hän on todella pitkä ja timmi ja hän näyttää hyvältä puvussaan. Tulimme toimeen aika hyvin. Menimme kahville ja lounaalle eilen ja uudelleen lounaalle tänään, ja olemme tekstailleet myös paljon. Kun kävelimme eilen lounaalta takaisin, kävelimme hänen kollegansa ohi, joka sanoi "Hei, se olet sinä", joten luulen, että he ovat myös käskeneet häntä ottamaan minuun yhteyttä. Hän kertoi minulle, että hänen joulukylttinsä oli minulle tarkoitettu. Kun en tehnyt kylttiä takaisin, hän ajatteli, etten ollut kiinnostunut hänestä, vaikka en tehnyt sitä vain siksi, etten ollut varma, oliko se tarkoitettu minulle.

Ikäero ja haara-asento – ratkaisevat tekijät?

Nainen kertoo, että jotkut asiat kuitenkin huolettavat häntä. Kuten esimerkiksi se seikka, että mies on häntä kahdeksan vuotta vanhempi.

– Se ei välttämättä ole mikään ratkaiseva tekijä, mutta en ole koskaan tapaillut ketään niin paljon vanhempaa, koska he yleensä haluavat naimisiin ja asettua aloilleen heti. Se tuokin minut tähän toiseen asiaan: hän on teknisesti ottaen naimisissa ja hänen avioeronsa tulee viralliseksi muutaman kuukauden sisällä. En ole varma, mitä ajattelen siitä, nainen sanoo.

Naista myös ihmetyttää miehen tapa istua jalat leveästi harallaan.

– Olen aina pitänyt miehiä, jotka tekevät niin, ääliöinä, mutta ehkä hän on poikkeus sääntöön! Hän tarjoutui hakemaan minut, kun autoni meni rikki eilen, joten tiedän, että hän on hyvä tyyppi.

Kommentoijat kertoivat kuitenkin nopeasti, miksei miehen istuma-asennossa ole mitään hälyttävää. Yksi syy leveään haara-asentoon voisi löytyä esimerkiksi miehen pituudesta. 

Joka tapauksessa nainen kiitti kommentoijia avusta ja kertoo olevansa iloinen siitä, että uskaltautui tapaamaan miehen.

Video: Naapuritoimiston "kuumiksen" tuijottelun lisäksi voit vältellä töitä myös näin.

1:02

Lähde: Someecards

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja