Myös toiset kuninkaalliset häät peruttu! Koronapandemia lykkäsi Kreikan prinsessan hääsuunnitelmia

1:54
Tämä kaikki sinun täytyy tietää koronaviruksesta

Kreikan ja Tanskan prinsessan Theodoran häät on peruttu maailmalla jylläävän koronapandemian vuoksi.

Maailmalla seurattiin keväällä silmä kovana, miten prinsessa Beatricen hääjärjestelyjen käy, kun koronavirus rantautui myös Britanniaan. Toukokuun lopulle kaavaillut häät jouduttiin lopulta perumaan.

Kyseessä eivät kuitenkaan ole ainoat kuninkaalliset häät, jotka pandemia on pakottanut perumaan. Brittilehti Express nimittäin kertoo, että myös Kreikan ja Tanskan prinsessan Theodoran häät on peruttu samasta syystä.

Myös Theodoran ja tämän sulhasen, yhdysvaltalaisen lakimiehen Matthew Kumarin, oli määrä astella avioon toukokuun aikana, mutta häiden lykkäämisestä ilmoitettiin lopulta viime viikonloppuna. Häitä oli määrä juhlia Spetsesin saarella Kreikassa. Sitä, milloin häät järjestetään lopulta, ei ole tiedotettu.

Prinsessa Theodora on Kreikan viimeisen kuninkaan Konstantin II:n ja kuningatar Anne-Marien kuudesta lapsesta toiseksi nuorimmainen. Hän syntyi Lontoossa vuonna 1983 sen jälkeen, kun perhe oli asettunut Britanniaan jouduttuaan pakenemaan Kreikasta vuonna 1967.

Nykyisin Theodora asustaa Los Angelesissa. Hän tapasi myös tulevan aviomiehensä Yhdysvalloissa muutettuaan sinne tehdäkseen uraa näyttelijänä.

Pariskunnan kihlaus julkistettiin marraskuussa 2018. Konstantin ja Anne-Marie ilmaisivat tuolloin olevansa hyvin iloisia kihlauksesta. Samoin morsian itse oli onnensa kukkuloilla.

– Sanat eivät riitä kuvailemaan sitä, kuinka onnellisia ja innoissamme olemme. En malta odottaa, että saan mennä naimisiin tämän upean miehen kanssa. Rakastan sinua, Matt, Theodora kirjoitti Instagram-tilillään marraskuussa 2018.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja