Prinsessa Beatricen unelmahäät peruttiin – näin maailman epäonnisimmaksi kuninkaalliseksi tituleerattu morsian kommentoi ikävää tilannetta

1:54
Tämä kaikki sinun täytyy tietää koronaviruksesta

Prinsessa Beatricen toukokuun loppuun kaavaillut häät jouduttiin perumaan koronavirukseen liittyvien suositusten takia.

Kun Britannian prinsessa Beatrice ja italialainen kiinteistöpohatta Edoardo Mapelli Mozzi säteilivät hymyileväisinä syyskuussa julkistetussa kihlajaiskuvassaan, alkoi kuninkaallisfanien keskuudessa välittömästi lähtölaskenta kohti seuraavia kuninkaallisia häitä.

Hääjärjestelyt kohtasivat kuitenkin jatkuvasti vastaiskuja, kun ensin tapetille nousi morsiamen isän prinssi Andrew'n osallisuus Jeffrey Epsteiniin liittyvään seksiskandaaliin ja alkuvuodesta serkku prinssi Harry rysäytti todellisen uutispommin ja ilmoitti perheensä jättävän brittihovin.

Kun sakein pöly oli laskeutunut, levisi koronavirus kulovalkean tavoin myös Britanniassa ja pakotti lopulta perumaan hääjuhlan, jonka päivämääräksi oli ilmoitettu 29. toukokuuta.

Vihkimisen oli määrä tapahtua St. Jamesin kappelissa. Hääjuhla oli puolestaan tarkoitus järjestää kuningatar Elisabetin emännöimänä Buckinghamin palatsissa. Juhlat kuitenkin peruttiin, sillä myös Britannian hallitus on kehottanut välttämään suuria juhlia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Prinsessa Beatrice on pysytellyt poissa julkisuudessa, kun People-lehti uutisoi aiemmin huhtikuussa, että unelmahäät on peruttu. Tällä viikolla myös maailman epäonnisimmaksi kuninkaalliseksi tituleerattu prinsessa kuitenkin kommentoi maailmalla vallitsevaa tilannetta, joka aiheutti myös hänen häidensä peruuntumisen.

– Tämä on äärimmäisen haastavaa aikaa maailmalle ja Yhdistyneelle kuningaskunnalle, prinsessa lausui hyväntekeväisyysjärjestö Arkell Dyslexian sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videolla.

Häiden peruuntumisesta uutisoineelle People-lehdelle puhunut lähde sanoi aiemmin, ettei morsiuspari ajattele tällä hetkellä häitään.

– Häiden aika on sitten, kun juhlien järjestäminen on soveliasta. Nyt ei ole vielä sen aika.

Prinsessa toimii kyseisen järjestön suojelijana ja hän on myös itse kertonut Evening Standard -lehden haastattelussa, että hänellä itselläänkin on todettu dysleksia.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja