Japanin prinsessa Makon häät siirtyivät kolmella vuodella – syynä anopin erikoinen rahasotku

Japanin prinsessa meni naimisiin 1:35
Japanin prinsessa meni naimisiin – katso, minkälainen mediamyllerrys häiden ympärillä on pyörinyt

Japanin prinsessa Makon ja Kei Komuran avioituminen järjestettiin matalalla profiililla.

Japanin prinsessa Mako on tänään avioitunut kihlattunsa, asianajajana työskentelevän Kei Komuron kanssa.

Samalla 30-vuotias prinsessa menetti kuninkaallisen asemansa avioituessaan ei-kuninkaallisen sulhasensa kanssa ja näin ollen jätti virallisesti keisarillisen perheen. Mako ei noudattanut kuninkaallisia hääperinteitä, ja avioituminen järjestettiin matalalla profiililla rekisteröimällä avioliitto.

Pari tapasi toisensa yliopistossa vuonna 2012 ja he kihlautuivat vuonna 2017. Hääkellojen oli määrä soida jo marraskuussa 2018.

Lykkäys joutuu sulhasen äidin taloussotkuista, jotka nousivat japanilaislehdistössä esille kihlausuutisen jälkeen. Kohun seurauksena prinsessan vanhemmat ilmoittivat, etteivät tulevan avioliiton järjestelyt eivät voi edetä ennen kuin sulhasen äiti on selvittänyt rahasotkunsa.

Lehtitietojen mukaan Komuron äiti oli lainannut entiseltä miesystävältään 36 000 dollarin summan poikansa koulutusta varten, eikä ollut maksanut velkaansa takaisin. Seurauksena alkoi liikkua spekulaatioita siitä, oliko Komuro kiinnostunut prinsessan rahoista.

Vuosi sitten prinsessan isä kruununprinssi Akishino, joka tunnetaan myös nimellä Fumihito, antoi kuitenkin vihdoin siunauksensa tyttärensä avioliitolle. Kruununprinssin mukaan Komuron perheen täytyy myös tehdä selvitys siitä, että prinsessan tulevan anopin rahasotkut on todella hoidettu.

Parin odotetaan muuttavan avioitumisen jälkeen Yhdysvaltoihin.

Lue myös:

    Uusimmat