MTV Live Stagella parhaat palat: Vieraita Bahrainin prinsessasta shakkimestari Kasparoviin

Nordic Business Forum tuo huippuvaikuttajia Helsinkiin tällä viikolla. MTV tekee tapahtumasta useita suoria nettilähetyksiä sekä erikoishaastatteluja, jotka ovat kaikkien nähtävissä.

Loppuunmyyty tapahtuma keskittyy tänä vuonna vaikuttamiseen (Impact). MTV Uutiset on tapahtuman mediayhteistyökumppani.

Tapahtuman omien esiintymisten lisäksi MTV Uutiset tekee paikan päältä Messukeskuksesta useita live streamejä Katsomoon.

– Erityistä ovat mm. Arianna Huffingtonin ja Garry Kasparovin erikoishaastattelut – eikä Björn Wahlrooskaan anna omia pitkiä haastatteluja joka päivä, kertoo MTV Live Stagen tuottaja Tomi Einonen.

– Mielenkiintoinen on myös Mette Lykken haastattelu. Hän on perustanut Endomondo-nimisen Appsin ja liikuntasovelluksen nettiin. Sillä on jo yli 20 miljoonaa käyttäjää.

Ehkä hieman yllättävää on Bahrainin prinsessan Sheikha Noora Al Khalifan saapuminen forumiin. Hän on myös Medpoint-yrityksen toimitusjohtaja.

– Olemme saaneet myös prinsessan haastatteluun. Hän on kiinnostunut mm suomalaisen opetuksen tasosta.

MTV:n haastatteluissa keskustellaan myös esimerkiksi siitä, miten syntyy haluttu työpaikka sekä siitä, miten saat yrityksesi kukoistamaan.

Peter Nyman vetämässä loppukeskustelussa kuullaan seminaarivieraiden näkemys pohjoisesta bisnesmaailmasta.

Parhaita paloja voi seurata myös suorana MTV Uutisten nettisivuilla suorana ja tallenteina.

Nordic Business Forum huikea kasvutarina 8:42

MTV Uutiset seuraa Nordic Business Forumia tiiviisti myös Twitterissä. Toimittajat Antti Mälkönen ja Salla Vuorikoski raportoivat koko päivän omilla tileillään - lisäksi voit seurata kaikkia #nbforum2015-twiittejä.

Katso myös, miten Kauppalehdessä nähdään tapahtuma: 

Lue myös:

    Uusimmat