Milan-leiri tyrmistyi kyseenalaisesta ulosajosta – tuomarin suuntaan kovaa kritiikkiä

AC Milanin päävalmentaja Stefano Pioli ei ollut tyytyväinen tiistaisen Chelsea-ottelun tuomaritoimintaan.

Milanin ja Chelsean välisen Mestarien liiga -ottelun käännekohta nähtiin jo 18. peliminuutilla, kun Fikayo Tomori repi Chelsea-tähti Mason Mountin nurin rangaistusalueella. Pallo vietiin pisteelle ja Tomori komennettiin kyseenalaisella punaisella kortilla ulos.

Ulosajoon johtanut tilanne koitui lopulta Milanin kannalta kohtalokkaaksi ja Chelsea marssi 2-0-voittoon. Ottelun päätuomari Daniel Siebertin tuomio ei kerännyt kehuja Milan-leiristä.

– En todellakaan usko, että tuomarilla oli hänen paras iltansa. En halua käydä tilannetta läpi, koska minusta se on selvää. En halua kommentoida. Sanoin tuomarille, mitä ajattelen siitä. En puhu englantia kovinkaan hyvin, mutta hän kyllä ymmärsi, Milan-luotsi Stefano Pioli puhisi ottelun jälkeen medialle.

Myös Milanin keskikenttäpelaaja Sandro Tonali antoi pyyhkeitä Siebertin suuntaan.

– Tuollaisia tilanteita oli liikaa. Kun annat pilkun ja punaisen kortin 18. minuutilla tuollaisesta kosketuksesta, voisimme hyvin muuttaa lajin koripalloksi, jossa jokainen kosketus on rike. Se tuntui siltä heti alusta lähtien. Saimme useita keltaisia kortteja naurettavista tilanteista pelkästään avausjaksolla, Tonali kritisoi Football Italian mukaan.

Tomorin rikkeen jälkeen rangaistuspotkun Milanin verkkoon upottanut Jorginho ymmärtää Milanin kriitikin ainakin osittain. Jorginhon mielestä rike oli selvästi rangaistuspotkun arvoinen, mutta punainen kortti oli kova tuomio.

– Minusta se oli rangaistuspotku. Ei ehkä punainen kortti, mutta rankkari kyllä, Jorginho toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat