Miehet osoittelivat ja naureskelivat rannalla – käytökseen kypsynyt nainen vastasi kipakasti ja jakoi rohkeasti bikinikuvansa

Oletko bikinikunnossa? Tämä video kertoo sen helposti 0:25
Mistä tiedät, oletko bikinikunnossa? Videolla vastaus!

Shelly kirjoitti napakan tekstin hänelle naureskelleille miehille.

Uusiseelantilainen Shelly Probstel  joutui ikävän tilanteen eteen rannalla yrittäessään nauttia aurinkoisesta päivästä. Rannalla olleille miehille Shellyn bikinivartalo oli nimittäin ilmeisesti jonkin sortin ongelma.

Shelly kertoo kymmeniä tuhansia tykkäyksiä keränneessä Bald and Beautiful -sivuston päivityksessään Facebookissa, kuinka hänen päivänsä rannalla sai kurjan käänteen. Kirjoituksesta on uutisoinut muun muassa Metro.

"Niille miehille, jotka nauroivat minulle..."

"Niille miehille, jotka osoittivat minua ja nauroivat minulle, kun otin pois saronkini tänään Mt. Maunganuin rannalla, paljastaen sieluni (bikinivartaloni), haluan vain sanoa (anteeksi kielenkäyttöni) haistakaa v**tu", Shelly aloittaa tekstinsä kipakasti.

Shelly huomauttaa, että juuri rannalla olleiden "ääliöiden" kaltaisten ihmisten vuoksi monet ovat niin epävarmoja kehonkuvastaan. Kyseisten miesten kaltaisten ihmisten vuoksi erityisesti naiset eivät tunne oloaan tarpeeksi itsevarmaksi voidakseen käyttää vaikkapa bikineitä, Shelly sanoo.

"Teidän täytyy kantaa jokin osa vastuusta"

Naisen mukaan miesten käytös on yksi syy siihen, miksi ihmisistä tulee anorektikkoja, liikalihavia, bulimikkoja tai miksi he vahingoittavat itseään.

"Ei, ette ole vastuussa kaikesta. Mutta kyllä, teidän täytyy kantaa jokin osa vastuusta", hän kirjoittaa.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen toivoo, että seuraavan kerran Shellyn kaltaisen naisen samankaltaisessa tilanteessa nähdessään, ennen nauramista ja osoittelua, miehet voisivat miettiä hetken aiheuttamaansa tuhoa. Kaikilla ihmisillä kun ei ole yhtä paksu nahka kuin Shellyllä itsellään.

Vaikka kyllä Shellyäkin kirpaisi.

"En valehtele, hetken ajan olin melkein peittämässä itseni uudelleen. Sitten muistutin itseäni kaikesta, mitä olen oppinut tällä matkalla ja pidin pääni pystyssä, työnsin vatsani ulos ja käytin niitä bikinejä ylpeydellä", Shelly sanoo.

Nainen toivoo, että vanhemmat opettaisivat lapsilleen, ettei ole olemassa yhtä oikeaa vartalomallia.

Päivitystä on jaettu tuhansia kertoja. Myös kannustavia kommentteja on ropissut tuhansia.

Lähteet: Facebook, Metro

Lue myös:

    Uusimmat