Naisten bikinikuvasta mieletön hitti – 19 vuoden ikäeroa tuskin huomaa!

Neljän naisen bikinikuva on herättänyt ihastusta erinomaisen sanomansa vuoksi.

Instagram-tähti Chessie King jakoi sosiaalisen median tilillään kuvan, jossa neljä naista poseeraa bikineissä. Kingin lisäksi kuvassa hymyilevät tosi-tv-tähti Millie Macintosh, tv-juontaja Julia Montagu sekä bloggari Cat Meffan.

Kuva on herättänyt runsaasti huomiota, sillä jokaisen naisen yllä on heidän ikäänsä kuvastava luku.

Suurin ikäero naisten välillä 19 vuotta 

Erityisesti huomiota on herättänyt 28-, 30- ja 24-vuotiaiden naisten rinnalla poseeraava 43-vuotias Montagu. Neljän lapsen äiti ei nimittäin jää piiruakaan huonommaksi nuoremmille ystävilleen, vaikka nuorimman kanssa Montagulla on jopa 19 vuotta ikäeroa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

King on myös kirjoittanut kuvan oheen saatetekstin, jossa muistutetaan, ettei iän tulisikaan ikinä määritellä sitä, kuinka terve joku on.

– Koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa huolehtia itsestään, sinun pitäisi tuntea olosi voimaantuneeksi missä iässä tahansa. Neljä erilaista vartaloa, neljä erilaista ikää, mutta kaikki neljä meistä pitävät itsestään huolta. Me treenaamme tunteaksemme olomme hyväksi, ja teemme sen pitkän tähtäimen vuoksi. Toivon, että hyppelen ympäriinsä 90-vuotiaana, nainen kertoo.

"Ikäsi ei pitäisi estää sinua liikkumasta, syömästä hyvin ja tuntemasta oloasi niin hyväksi kuin voit"

King kirjoittaa, että naiset olivat huomanneet valittavansa kaikki omien vartaloidensa pienistä vioista, joita kukaan muu ei edes voinut nähdä. Kuva muistuttaakin siitä, että muut näkevät kokonaisuuden, eivät virheitä.

– Ikäsi ei pitäisi estää sinua liikkumasta, syömästä hyvin ja tuntemasta oloasi niin hyväksi kuin voit. Tietysti sinun pitää mukauttaa elämääsi hieman, kun ikää tulee, mutta oman kehon tuntemisen opettelu ja itsensä kouluttaminen siitä, mikä on sinulle hyväksi, on kaikista tärkein asia, King kannustaa.

Kuvalla on kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Kingillä on Instagramissa yli 300 000 seuraajaa. Kuvan yhteyteen on sadellut naisia ylistäviä kommentteja.

***

2:00

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja