Mainos

Miehen pelottava käytös öisin johti melkein avioeroon – vaimo usutti hoitoon

Nainen uhkasi avioerolla miestä, jonka kanssa on ollut naimisissa jo 30 vuoden ajan. Erouhkauksen taustalla on erikoinen syy, kertoo Mirror.

Taiwanilaispariskunnan avioriita on erikoista laatua. Herra Wun vaimo nimittäin uhkasi jättää miehensä, ellei tämä antaisi lääkäreiden tutkia tämän outoa unikäyttäytymistä. Mies nimittäin potki ja löi vaimoaan unissaan.

Vaimo oli niin kyllästynyt 60-vuotiaan miehensä yöllisiin toilailuihin, että nosti jopa perheväkivallasta syytteen tätä vastaan.

Wu kertoo alkaneensa puhumaan unissaan noin kymmenen vuotta sitten, mutta vaimon mukaan viimeisen viiden vuoden aikana mies on alkanut heilutella käsiään ja jalkojaan öisin lyöden näin vahingossa vieressä nukkuvaa puolisoaan.

Kun Wu viimein meni näyttäytymään Kuang Tianin sairaalaan, hänen todettiin kärsivän behavioraalisesta unioireyhtymästä. Vaimon pahastumiselle oli syytäkin: Aiemmat tutkimukset osoittavat, että kyseisestä unihäiriöstä kärsivät ihmiset ovat vaaraksi enemmän vieressään nukkuville kuin itselleen.

Yang Chun-bei -nimisen lääkärin mukaan oireyhtymä saa Wun kokemaan unensa hyvin fyysisesti sen sijaan, että näkisi unet vain mielessään. Herra Wun itsensä mukaan hän saattaa joskus rynnätä pois sängystä huutaen pelästyttäen näin vaimonsa.

Taiwanilaismiehen onneksi unihäiriö on hoidettavissa lääkkeillä. Miehen lääkitys onkin laitettu nyt kuntoon, ja kolme vuosikymmentä kestänyt avioliitto on taas mahdollista pelastaa.

Lähde: Mirror

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.