Mestarien liigassa kovia käänteitä – ottelupari kääntyi hetkessä, Barcelona ahtaalle

Dortmundilta jo illan toinen osuma – siirtyy otteluparissa maalin johtoon 1:15
Borussia Dortmund nousi otteluparissa johtoon – tässä syntyy Ian Maatsenin maalaama toisen osaottelun toinen maali Atlético Madridia vastaan.

Borussia Dortmund nousi jalkapallon Mestarien liigan puolivälierissä Atlético Madridia otteluparin tappioasemasta muutamassa minuutissa johtoon.

Atlético Madrid voitti otteluparin avausosan kotonaan 2–1. Borussia Dortmund oli kuitenkin iskeä toisessa osassa jo ensiminuuteilla, kun Marcel Sabitzer sihtaili palloa maalin edessä, mutta Atléticon laitapuolustaja Cesar Azpilicueta hyppäsi hätiin ja pelasti tilanteen liu’ullaan.

– Se oli varma maali, MTV Urheilun selostaja Tuomas Virkkunen päivitteli.

Mestarien liiga 1:47
Tästä "varmasta maalista" Borussia Dortmund ei onnistunutkaan – Atlético Madridin Cesar Azpilicuetalta jykevä liuku.

Dortmundilaiset osuivat kuitenkin myöhemmin avausjaksolla – kahteenkin otteeseen. Julian Brandt iski ensin 34. minuutilla ja viiden minuutin kuluttua asialla oli Ian Maatsen.

Näet Brandtin maalin alta ja Maatsenin osuman ylälaidan videolta.

Borussia Dortmund tasoittaa otteluparin – Julian Brandt riemastuttaa kotiyleisöä 1:26
Tämä Julian Brandtin maali toi Borussia Dortmundin otteluparissa tasoihin.

Otteluparin yhteismaalit ovat nyt Borussia Dortmundille 3–2.

Barcelona vajaalle

Toisessa parissakin tilanne on muuttunut täpärämmäksi.

Barcelona siirtyi Paris Saint-Germainia vastaan toisessa osassa Raphinhan maalilla 1–0-johtoon ja oli 4–2 edellä kokonaistilanteessa. Vajaan puolen tunnin kohdalla Barcelonan Ronald Araujo ajettiin kuitenkin kovista otteistaan ulos.

Barcelonassa draamaa: Ronald Araujo ulos punaisella kortilla 3:00
Barcelonan Ronald Aurajo käytti kättään sääntöjen vastaisesti – ulosajo.

PSG:n Ousmane Dembélé tasoitti toisen osan entistä seuraansa vastaan 1–1:een ja nosti pariisilaiset yhteismaaleissa takaisin maalin päähän.

PSG:n Ousmane Dembélé niittaa vanhaa seuraansa vastaan 1:29
PSG:n Ousmane Dembele rokotti vanhaa seuraansa.

Edessä ovat otteluiden toiset puoliajat.